RMoto Academy

Meno Radek Matoška asi netreba nikomu predstavovať, tento chlapík sa okolo motoriek pohybuje už pekných pár rokov a na konte má veľmi slušné výsledky. Niečo zo svojich skúseností môže odovzdať aj vám.

RMoto Academy
Profi rady pre každého

Radek Matoška začínal s motokrosom a krátko na to presedlal aj na enduro. V týchto športoch dosiahol skvelé výsledky, počas svojej pretekárskej kariéry sa Radek zúčastnil 14-tich ISDE (International Six Days Enduro) a všetky úspešne dokončil. Kariéru aktívneho športovca potom zavŕšil účasťou na najťažšej rally sveta – Rally Dakar, ktorú takisto hneď na prvý pokus úspešne dojazdil. Radek má však aj množstvo skúseností s cestnými motorkami a dokonca aj okruhovým jazdením a amatérskymi pretekmi v tejto disciplíne. Už pekných pár rokov spolupracuje s prestížnou nemeckou agentúrou BikePromotion. Cenné rady a skúsenosti teraz ponúka aj vám, bez ohľadu na to, či ste pokročilý jazdec, alebo úplny začiatočník.

dsc6434m.jpg
dsc6206m.jpg

Päť hlavných možností

Radek Matoška už dávnejšie spustil projekt RMoto Academy a teraz sa tejto škole jazdy začína venovať ešte intenzívnejšie. V ponuke výukových programov máte na výber z piatich hlavných možností:

  • Offroad – enduro a motokros
  • Offroad na veľkých cestovných endurách
  • Street – jazdenie na bežných cestách, v premávke
  • Základné rady a tipy – pre úplnych začiatočníkov, skútristov, čerstvých absolventov autoškoly...
  • Okruhové jazdenie

Hlavne na Považí

Prvé štyri menované výukové programy Radek momentálne začína intenzívnejšie rozbiehať na jeho „domácej pôde", v regióne Považia. Dôvod je jednoduchý, práve tu má totiž najlepšie zázemie, pozná cesty a terény a takisto má dohodnuté konkrétne tréningové trate. V kalendári nájdete predovšetkým Sverepec a Domanižu, ale s RMoto Academy zavítate aj do ďalších kútov krásneho hornatého kraja. Bez ohľadu na to, či chcete trénovať jazdu v teréne, alebo na ceste. Samozrejmosťou je aj súvisiaci servis – teda napríklad zabezpečenie ubytovania, parkovania motocykla a podobne.

dsc6316m.jpg
dsc6386m.jpg

Podľa potrieb klientov

Radek chce záujemcom o školu jazdy RMoto Academy vyjsť čo najviac v ústrety a preto v rámci možností – podľa voľných termínov nie je problém, aby vás navštívil prakticky kdekoľvek v rámci Slovenska. Všetko záleží len na dohode a na vašich možnostiach zabezpečiť si vlastné zázemie, vlastný tréningový areál a samozrejme aj vlastnú partiu – možete sa dohodnúť viacerí motorkári a školiť sa spoločne. Kvôli zabezpečeniu vysokej úrovne výučby RMoto Academy preferuje menšie skupinky – cca 4-5 jazdcov. Môže sa vám však venovať aj úplne individuálne...


Požičaj si motorku

RMoto Academy spolupracuje so značkou KTM a výsledkom je, že sú k dispozícii motocykle, ktoré pri výučbe môžete za prijateľný poplatok využiť. Výber je naozaj pestrý – čisto cestná KTM 390 Duke, veľké cestovné enduro KTM 1090 Adventure R, či čisto terénne špeciály enduro KTM 250 EXC-F a KTM Freeride 250 F. Máte tak možnosť zdokonaľovať svoje jazdecké umenie aj pokiaľ vlastnú motorku práve teraz nemáte, prípadne je váš stroj v servise atď.

dsc6247m.jpg

V zime za teplom

Radek Matoška má veľa skúseností so školením jazdcov na BMW Motorrad Campoch v Almérii a veľa iných zahraničných podujatiach. Zvlášť v zimných mesiacoch teda môžete využiť jeho služby v teplom Španielsku, prípadne podľa dohody aj inde. Samozrejmosťou je kompletný servis od zabezpečenia leteniek, cez ubytovanie, až po prenájom motocykla priamo na mieste.

Pre viac info a prihlášky kliknite na www.radekmatoska.sk

Termíny akcií v aktuálnej sezóne nájdete TU


Buďte s nami v kontakte

Komentáre