Royal Enfield má nové dvojvalce

Indický Royal Enfield má nový dvojvalcový motor a da úplne nové modely: Continental GT a Interceptor. Veľká to chvíľa v živote indickej továrne, ktorá už 85 rokov vyrába nezničiteľný Bullet 500.

Royal Enfield má nové dvojvalce

Royal Enfield sa po rokoch nečinnosti konečne v posledných rokoch činí. V roku 2016 prišlo na trh ich nové dobrodružné enduro Himalayan a teraz dokonca prichádza s úplne novou pohonnou jednotkou a dvoma novými modelmi. Po nespočetných rokoch výroby jednovalcového modelu Bullet prichádza indický Royal Enfield s dvojvalcovým motorom.

enginouter.jpg

Továreň už v šesťdesiatych rokoch produkovala aj dvojvalcové motory, takže novú pohonnú jednotku označujú Indovia ako veľký návrat legendárnych dvojvalcov. Ten aktuálny má objem 650 ccm, výkon 47 koní a je samozrejme chladený vzduchom. Nový motor rovno prichádza s dvoma modelmi: Interceptor 650 a Continental GT 650. Café racer Continental GT na fotografii je klasický „anglický" kávičkách, kým Interceptor je klasický naháčik s pohodlnejšími vyššími riadidlami a dvojsedadlom.

img7.jpg

enginouter.jpg
img7.jpg
img3.jpg
img6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre