Scramblery Ducati v roku 2021

Nie je Scrambler ako Scrambler! Ten od Ducati je jednoznačne veľmi podarený, predovšetkým v prevedení Desert Sled. Teraz v roku 2021 aj s Euro 5 a novými farebným prevedeniami vrátane nového modelu Nightshift.

Scramblery Ducati v roku 2021

Osemstovka Scrambler je v roku 2021 dostupná už v šiestich rôznych variáciách. Základné modely Icon a Icon Dark, flattrackový Full Throttle, kávičkár Café Racer a úplne nový Nightshift na fotografii, ktorý je ladený v modernom mestskom štýle s plochým sedadlom, rovnými riadidlami, oldshool podsedadlovými skrinkami a s vypletanými kolesami. Všetky Scramblery sú vybavené denným LED svietením, LED smerovkami a LCD prístrojovkou s konektivitou.

ducati-scrambler-nightshift-2021-3.jpg

Obľúbený Scramler Desert Sled je vďaka 19 palcovému prednému kolesu, dual sport pneumatikám a vyšším zdvihom pruženia jedným z mála scramblerov, ktoré si skutočne zaslúžia toto označenie a môžete ich zobrať aj do skutočného terénu. V roku 2021 dostal púštny Desert Sled nové farebné prevedenie v modro šedo striebornej farbe s červenými linkami, ktoré je inšpirované enduro motorkami osemdesiatych rokov. Samozrejmosťou je Euro5 kompatibilita u všetkých Scramblerov Ducati pre roku 2021.

ducati-scrambler-nightshift-2021-1.jpg

ducati-scrambler-nightshift-2021-5.jpg
ducati-scrambler-nightshift-2021-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre