„Toľko % zľava, koľko rokov má tvoja Yamaha 2019"

Youngtimery a klasiky idú veľmi do módy a pretože im moc fandíme, rozhodli sme sa ich majiteľov podporiť. Prečo práve teraz? Pretože teraz je presne ten čas, kedy sa jazdci a zberatelia zatvárajú do svojich dielní a garáží, aby sa mohli na jar ukázať s novo zrekonštruovanými či aspoň starostlivo zoservisovanými klasikami Yamaha. Vďaka akcii „Toľko % zľava, koľko rokov má tvoja Yamaha" vás táto starostlivosť vyjde na zlomok pôvodnej ceny!

„Toľko % zľava, koľko rokov má tvoja Yamaha 2019

Máte 36 ročnú klasiku Yamaha XS650? Získate až 36% zľavu! Alebo nedáte dopustiť na legendárnu YZF-R1 z roku 1998? Potom od nás máte zľavu 21 %. Akcia sa vzťahuje na motocykle a skútre Yamaha s vekom až 50 rokov a vďaka nej budete mať jej renováciu či údržbu takého veteránu doslova za „babku".

A ako to bude prebiehať? Svojmu dealerovi Yamaha nahlásite VIN vášho motocykla a on vám na základe veku vypočíta maximálnu zľavu a po dohode s vami diely objedná. Kampaň štartuje 16. 12. 2019 a potrvá do 20. 2. 2020. Platí na všetky motocykle, skútre, štvorkolky a motorové vozidlá Yamaha vyrobené pred rokom 2004.

* Podmienky kampane „Toľko % zľava, koľko rokov má tvoja Yamaha" nájdete tu a u autorizovaných predajcov Yamaha.

Zdroj: TS Yamaha

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre