TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER

V redakčnej výbave nám pribudli nové motodžínsy. Štýlové šedé retro nohavice od českej značky Trilobite, ktoré sa dokonale hodia k motocyklom typu scrambler. A tých máme v redakcii na test v posledných rokoch skutočne neúrekom.

TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER

Česká značka Trilobite

Značka Trilobite je na trhu len od roku 2012, no za ten krátky čas sa stihla veľmi pekne vypracovať a našla si svoje pevné miesto na trhu. Pod heslom „Premium Aramid Fashion" ponúka štýlové oblečenie pre motorkárov, ktoré je zamerané hlavne na klasický retro štýl. Samozrejme s moderným, súčasným nádychom, Trilobite kombinuje tradičné materiály ako sú koža a denim s novými modernými funkčnými materiálmi, čím vzniká nielen štýlové, ale aj funkčné oblečenie. V kolekcii prevládajú retro dizajny, no okrem hlavnej Herigage Collection ponúka Trilobite aj modernejšiu Urban kolekciu či kolekciu oblečenia Street & Travel. A dnes už určite nemôže chýbať u žiadnej značky ani oblečenie pre motocyklové dámy.

trilobite-3.jpg


Motodžínsy Trilobite 1664 Acid Scrambler

Model nohavíc Trilobite 1664 Acid Scrambler je z retro kolekcie Heritage. S krásnym ošúchaným vzhľadom, ktorý perfektne pasuje k motocyklom triedy scrambler. V štýlovej tmavošedej farbe. Najviac sa nám však páči veľmi vkusný retro strih s dodatočnými bočnými vreckami, ktoré na motodžínsoch často nenájdete. Nohavice sú vyrobené z pružného strečového denimu, ktorý je pre viac pevnosti kombinovaný s materiálmi Kevlar a DuPont. V základnej výbave džínsov nechýbajú samozrejme ani protektory – certifikované chrániče CE kategórie 1. Vyberateľné protektory sú použité na najviac zraniteľných miestach po bokoch na bedrách a na kolenách. Komfortu nosenia prispieva aj vyvýšená zadná časť nohavíc pre zakrytie spodnej časti chrbta. Počas horúcich dní je naopak možné využívať praktické rozopínateľné vetracie otvory.

Trilobite 1664 Acid Scrambler

Odporúčaná cena: 185,95 EUR

trilobite-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre