Triumph Scrambler 1200

Najviac očakávaná novinka roku 2019 z Britských ostrovov je tu! A má všetko, o čom sme snívali. Konečne scrambler, ktorý si zaslúži meno Scrambler.

Triumph Scrambler 1200

Obľúbený radový dvojvalec modelu Bonneville T120 je v tomto prípade naladený na 89 koní a ponúka modernú elektronickú výbavu. Na výber máte hneď z dvoch verzií - základnej XC a drahšej XE, ktorá má okrem sériových jazdných módov aj režim Offroad, zákrutové ABS a zákrutovú trakčnú kontrolu.

scrambler1200xcdetail222935aa77.jpg
scrambler1200xcdetail12935aa77.jpg

Nová plne farebná TFT prístrojovka je zhodná u obidvoch modelov, rovnako ako nabíjací USB port, elektronický tempomat a nový Full LED svetlomet. Nový Scrambler je vybavený skutočným offroad podvozkom s poctivými zdvihmi pruženia a veľkým 21 palcovým predným kolesom. Model XE je vďaka menej ostrému sklonu prednej vidlice stabilnejší pri rýchlej jazde tak v teréne, ako aj na ceste. Komponenty podvozku sú vyberané so skutočným citom - prednávidlica Showa so zdvihom 200 mm, zadná centrála Öhlins so zdvihom 200 mm a na prednom kolese dva monoblokové brzdiče Brembo M50. Lepšie vybavená verzia XE navyše dostala v štandardnej výbave aj chrániče rúk a vyhrievané rukoväte.

scrambler1200xc2935aa77.jpg

Dobrodružných instagramerov poteší integrované ovládanie GoPro kamery, takže za jazdy môžete robiť fotky a spúšťať nahrávanie videa pomocou sériových ovládačov na riadidlách motorky. Prístrojovka okrem Bluetooth konektivity na prehrávanie hudby a prijímanie hovorov ponúka aj zobrazovanie základných navigačných údajov z vášho telefónu.

scrambler1200xcblacklhse9e5d427.png

Ak ste priaznivcom značky TRIUMPH a hľadáte motocykel, teraz je ten správny čas. Vo výpredaji motocyklov si prídu na svoje dobrodružní mototuristi a priaznivci modelov Tiger, ale aj zástancovia klasiky, či športových naháčov.

Kompletnú ponuku akciových motocyklov nájdete TU , predvádzacie motocykle TU


Buďte s nami v kontakte

Komentáre