Turistické novinky Indian

Americký Indian Motorcycles predstavil ďalšie novinky pre rok 2020. Tentokrát v triede luxusných turistických modelov. Základom sú nové väčšie motory a nový infotainment.

Turistické novinky Indian

Thunder Stroke 116

Američania z Indian Motorcycles prinášajú v roku 2020 dôležité zmeny v modelovej rade svojich veľkých turistických strojov. Najdôležitejšou novinkou je väčšia pohonná jednotka Thunder Stroke 116 s objemom 116 kubických palcov, čo je v prepočte z amerických jednotiek až 1901 ccm. Tento obrovský dvojvalec ponúka masívny krútiaci moment 168 Nm, čo sa dá prirovnať k záťahu lokomotívy. Thunder Stroke 116 bude v roku 2020 základnou výbavou u nasledovných modelov: Springfield Dark Horse, Chieftain, Chieftain Dark Horse, Chieftain Limited, Chieftain Elite, Roadmaster a Roadmaster Dark Horse.

5d77b77561561.jpg

Ride Command

Ďalšou novinkou v triede turistických klasík Indian je nový infotainment systém Ride Command so službou Connected Services. To znamená úplne prepracovaný systém s novým quad-core procesorom pre rýchlu odozvu. Nový systém zároveň prináša možnosti sledovania počasia a dopravnej situácie. Ride Command stále ponúka ako v minulosti špičkový 7 palcový displej s dotykovým ovládaním, ktoré je možné aj v rukaviciach.

5d77ba9cd7075.jpg
5d77ba9678511.jpg

Roadmaster Dark Horse

Novinkou Indian Motorcycles pre rok 2020 je model Roadmaster v štýle dark custom, čo indiáni označujú ako Dark Horse. Znamená to, že namiesto žiarivého chrómu je všadeprítomná čierna farba v lesklých alebo matných odtieňoch. Aj keď samozrejme, nejaký ten chrómový detail na Roadmasteri stále nájdeme. Turistický Roadmaster ponúka vďaka predným kapotám výborný komfort pri cestovaní a zároveň dokonalý americký štýl. Jazdec aj spolujazdec sú hýčkaní aj dvoma komfortnými sedadlami a obrovským odkladacím priestorom vďaka trom kufrom.

5d77ba4b32d34.jpg

Springfield Dark Horse

V roku 2019 Indian Motorcycles ponúkali limitovanú edíciu modelu Springfield Dark Horse, ktorá sa stretla s veľmi pozitívnou odozvou od zákazníkov. Takže pre rok 2020 Indian ponúkajú znova model Springfield aj vo verzii Dark Horse, čo znamená tmavý štýl s čiernymi detailmi namiesto chrómových. Čierny kôň Springfield jednoducho miluje čiernu farbu, predovšetkým vo vyobrazenom matnom čiernom farebnom prevedení. Pridajte k tomu vysoké "ape hanger" riadidlá, dve postranné tašky a dopredu posadené plošiny pre nohy. Springfield je moderný vychutnávač ciest stvorený pre tých, čo milujú štýl a dlhé cesty.

5d77b96f6cd80.jpg

Chieftain Elite

Ďalšou novinkou Indian Motorcycles pre rok 2020 je model Chieftain v prevedení Elite. Tento ultra prémiový bagger kombinuje jedinečný štýl, moderné technológie a výkon dvojvalca Thunder Stroke 116 s objemom 1901 ccm a krútiacim momentom 168 Nm. Ak vám pri jazde nestačí zvuk dvojvalca, môžete vypeckovať váš audio systém PowerBand Audio Plus, ktorý je až o 50 percent výkonnejší ako štandardný audio systém od Indianu.

5d77b7809956e.jpg

Kompletnú ponuku motocyklov Indian nájdete TU





Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre