Vespa oslavuje sedemdesiatku – príďte sa zapojiť

Vespa je úžasná talianska ikona, ktorá práve teraz oslavuje sedemdesiate narodeniny. Pre svojich priaznivcov si pripravila viacero prekvapení. Presvedčte sa u importéra ITAL MOTO s.r.o., ako aj v celej dílerskej sieti. Od prvého skútra Vespa 98cc prešlo veľa rokov vývoja a inovácií, no neodmysliteľný charakter značky zostal nezmenený...


Vespa oslavuje sedemdesiatku – príďte sa zapojiť

Žilina, ITAL MOTO s.r.o., 26. apríla 2016

Dnešné skútre Vespa sa síce môžu pochváliť modernou technikou, riešeniami, ktoré myslia nielen na ekonomiku prevádzky, ale aj na ekológiu a zároveň garantujú súčasnú mieru pohodlia a bezpečnosti, no zároveň v sebe hrdo nesú odkaz na slávnu minulosť. Bolo to 23. apríla roku 1946, kedy bola patentovaná značka Vespa. Krátko na to sa netradičné vozidlo objavilo v talianskych uliciach, aby následne expandovalo do zvyšku sveta. Všetky generácie a rôzni ľudia boli spojení touto vášňou... Vespa bola prvou skutočne globálnou značkou mobility. Bola a je známou po celom svete a práve v týchto dňoch oslavuje svoje významné narodeniny s mimoriadnou podporou predaja a uvedenia novej, luxusnej a slávnostnej série.

V závere apríla v dílerskej sieti Piaggio Group debutuje nová modelová rada Vespa Settantesimo. Ide o výnimočnú kolekciu, ktorá odkazuje na dôležité sedemdesiate výročie značky Vespa. Z tohto dôvodu sa čoskoro stane predmetom zberateľského záujmu. Je tu moderný, rýchly a obratný skúter Vespa Primavera, potom aj vlajková loď – model GTS, či neprekonateľný model PX s výrazným retro nábojom. Všetky tieto sú teraz dostupné aj v exkluzívnom farebnom prevedení založenom na dvoch atraktívnych farbách - Azzurro 70 a Grigio 70. Sú to špeciálne odtiene, ktoré čerpajú z tradície menom Vespa.

10vespa-settantesimo-primavera.jpg

Séria Vespa Settantesimo je tiež výnimočná celým radom ďalších špeciálnych znakov. Napríklad úplne nové sedadlo v elegantnom tmavohnedom odtieni, naviac s logom Vespa Settantesimo. Potom sú to disky kolies s matnou povrchovou úpravou. A nemôže chýbať ani špecialitka... Klasický chrómovaný nosič batožiny, ktorý je pre značku Vespa doslova ikonický, je teraz nosičom elegantnej brašne vyhotovenej z materiálu zladeného s poťahom sedadla.

Počas mesiacov apríl a máj vám Vespa ponúka množstvo ďalšieho príslušenstva, ktoré prispieva k tomu, aby každý skúter Vespa bol jedinečným a neopakovateľný. Až do konca mája sú v ponuke nielen špeciálne akcie na Vespa Primavera Settantesimo, Vespa GTS Settantesimo, Vespa PX Settantesimo, ale aj mnoho ďalších atraktívnych modelov skútrov a samozrejme príslušenstva k nim. Oslava významného výročia značky musí stáť za to!

2015-01vespa-946-ea.jpg

PR článok

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre