Víkend s Motoshop Žubor

Radi by sme si uctili a vyjadrili vďaku našim klientom. Preto sme pripravili podujatie, ktoré svojou úrovňou, programom a atmosférou nemá konkurenciu.

Víkend s Motoshop Žubor

Radi by sme si uctili a vyjadrili vďaku našim klientom. Preto sme pripravili podujatie, ktoré svojou úrovňou, programom a atmosférou nemá konkurenciu a radi by sme naň pozvali aj vás. Víkend s Motoshop Žubor sa uskutoční 22-24. júna v hoteli Partizán na Táľoch. Tento hotel je jeden z najprestížnejších na Slovensku a jeho majitelia spolu s personálom uznávajú podobné hodnoty, ako Motoshop Žubor. Len jednoduchý víkendový pobyt spojený s wellness službami vo vás zanechá nezabudnuteľné pocity, no my máme pre vás ešte viac!

aquaampkidspanorama.JPG
dsc0009.JPG

Program je bohatý už od piatkového príchodu, zahŕňa ubytovanie na klientom zvolenej úrovni (štandard, bussines, alebo apartmán), welcome drink v Tálskej bašte, zábavu pri živej cigánskej hudbe. V sobotu začíname raňajkami s bohatými bufetovými stolmi. Víkend s Motoshop Žubor je o motorkách a hlavne jazdení na nich, preto sme pre pripravili cestný, enduro a chopper výjazd s profi sprievodcami. Nemáte momentálne vlastný motocykel? Nevadí, máte možnosťzapožičať si jeden zo strojov BMW, Harley-Davidson, Kawasaki, či KTM za 50% výpožičnej ceny a užiť si spoločnú jazdu. Ak si chcete motocykle iba vyskúšať, môžete absolvovať krátku demo jazdu zdarma. Aby toho nebolo dosť, máte možnosť absolvovať testovaciu jazdu na osobných vozidlách BMW, skúsiť si jazdu na štvorkolke,zúčastniť sa na cestnej, alebo enduro škole jazdy. V prípade nepriazne počasia sú pre vás pripravené stále osobné vozidlá BMW, workshopy na tému defenzívna jazda, alebo prvá pomoc motorkárovi pri nehode. Pre relaxuchtivých je za výhodných podmienok prístupný najkrajší wellness na Slovensku, detské ihrisko, športoviská v okolí hotela. Akcia je vhodná aj pre rodiny s deťmi. Sobotný program vyvrcholí grilovačkou, rockovým koncertom, neskorou druhou večerou a zábavou až do rána s kvalitným DJ-om.

621438ac882large.jpg
hotelpartizanclanok01.jpg

Víkend s Motoshop Žubor končí v nedeľu v doobedňajších hodinách po výdatných raňajkách. Ak vás nebavia klasické zrazy, ale radi sa stretávate s podobne naladenými ľuďmi v rodinnej atmosfére, určite si nenechajte túto jedinečnú akciu ujsť. Počet miest je obmedzený a zostáva nám už len zopár voľných izieb.

Tešíme sa na stretnutie a spoločne strávený čas v krásnom prostredí. Váš tím Motoshop Žubor.

Registráciu je možné uskutočniť TU



Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre