Vitajte na Motofane!

Čeknite, čo sme pre vás pripravili. Prvého mája sme oficiálne spustili náš nový web Motofan.sk. Programátori odviedli kus dobrej práce, kódovali dňom-nocou, no teraz je to už len na nás a na vás. Makáme naplno, aby sme vám priniesli každý deň nové vecičky a dúfame, že vás na našom webe bude len a len pribúdať.

Vitajte na Motofane!

Váš Motofan

Na začiatok si to tu môže obzrieť a ak sa vám zapáči, pokojne sa registrujte v pravom hornom rohu. Buď so svojim originálnym nickom a heslom alebo cez Facebook. Obidva spôsoby fungujú rovnako výborne. S vlastným prístupom môžete poustnúť galérku z víkendového jazdenia po Šturci, pridať vlastné gulášovky do kalendára akcií, alebo hodiť inzerát na predaj svojej starej Gixxery do nášho bazošu.

Pripravujeme

Časom pribudne aj možnosť pridávania vlastných článkov, aby ste mohli ukázať svetu svoju R1 s lešteným rámom, alebo sa pochváliť s výletom do Hoštíc a fotkou s Vencovou triapolou.

Nový motocyklový portál Motofan.sk je tu pre všetkých, ktorých bavia motorky!

03.jpg

Ide sa na vec!

A čo my? Poctivo testujeme, fotíme, píšeme, no hlavne sa tešíme, že máme nový slovenský motocyklový portál Motofan.sk, ktorý by mal robiť radosť všetkým motorkárom. Doma, v škole, v práci, v počítačoch, tabletoch či telefónoch. Motorky nás bavia a bude to dúfam vidieť aj na našom webe. Jednoducho vitajte a vychutnávajte!

Váš tím Motofan.sk

Vyskúšajte Motofan.sk aj na vašom fóne!

02.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre