VYSKÚŠAJTE SI KTM ADVENTURE

Rakúska fabrika KTM pre tento rok poriadne inovovala celý modelový rad Adventure. Na svoje si prídu dobrodružní cestovatelia, ktorí uprednostňujú asfaltové cesty, ale aj tí, ktorí radi zavítajú do terénu.

VYSKÚŠAJTE SI KTM ADVENTURE

Niektorí z vás majú teraz jedinečnú príležitosť vyskúšať si až štvoricu veľkých endúr KTM. V čitateľskom teste sa proti sebe postavia „súrodenci" 1090 Adventure, 1090 Adventure R, 1290 Super Adventure, či terénnejšie ladené 1290 Super Adventure R. V spolupráci s oficiálnym zastúpením KTM pre strednú a východnú Európu KTM CCE pripravil mesačník Svet motocyklov podujatie, počas ktorého si spomínanú štvoricu dobrodružných cestovateľov budú môcť vyskúšať aj vybraní čitatelia.

ktm-1290-super-adventure-s-orangeri-rear.jpg
ktm-1090-adventure-r.jpg
Účastníkom dvojdňového testovania sa môžete stať aj vy, stačí, ak pošlete informácie o sebe na adresu redakcie - svetmotocyklov@pobys.sk. Okrem osobných údajov, ako je meno, vek, či výška, uveďte odkedy ste držiteľom vodičského oprávnenia skupiny A, prípadne na akých motocykloch ste doteraz jazdili. Do poznámky môžete uviesť aj dôvod, prečo práve vy by ste mali byť jedným z účastníkov testovania. Stretnutie s vybranými kandidátmi je naplánované na stredu 16. augusta. Vo štvrtok 17. 8. je na pláne trasa dlhá viac ako 250 km, ktorá povedie cez horské sedlá s množstvom zákrut a doliny s krásnou scenériou v okolí Strážovských vrchov. Vybraní účastníci budú mať všetko grátis, vrátane stravy, ubytovania a plne natankovaných motocyklov. Ich jedinou úlohou bude podeliť sa s čitateľmi o svoje zážitky z jazdy. Čitateľský test bude uverejnený v novembrovom čísle mesačníka Svet motocyklov.
ktm-test.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre