Zraz motorkárov v Inchebe

Výnimočnú prehliadku motoriek a lodí a k tomu skvelý sprievodný program plný adrenalínových jázd a zábavy do hlavného mesta od 9. do 12. marca prinášajú obľúbené výstavy Motocykel a Boat Show, ktoré sa uskutočnia na najväčšom slovenskom výstavisku v Inchebe.

Zraz motorkárov v Inchebe

Tešiť sa môžete na stovky motocyklov a slovenské výstavné premiéry týchto značiek:

APRILIA, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, C2I, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KTM, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PIAGGIO, SYM, SUZUKI, TRIUMPH, URAL, VESPA a VICTORY.

Okrem motoriek na vás čaká parádny program: ukážky jázd popredných slovenských mototrialistov, zaujímavé besedy a autogramiády motocyklových reprezentantov z rally Dakar, testovanie skútrov značky HONDA a počas víkendu aj Junior moto akadémia.

Nevynechajte ani skvelú MOTOZÓNU, kde na vás čakajú súťaže, vystúpenia rockových kapiel, burza použitých motodielov, výstava veteránov, body painting show, motokino a mnoho iného.

Novinkou je Slovenská národná tetovacia výstava - pod jednou strechou sa na niekoľko dní zídu slovenské tatérske špičky a vy sa môžete zapojiť do súťaže o najlepšie tetovanie.

Nezmeškajte výstavy Motocykel a Boat Show a vyhrajte aj skvelé ceny! Každá vstupenka na výstavu Motocykel je žrebovateľná o fantastický 10-dňový zájazd na Route 66 s letenkou v hodnote 2500 € od CA Unitravel s.r.o., a GPS zariadenie na monitoring motocykla s ročným predplatným služby Motoasist v hodnote 600 € (venuje ASA autoklub a TSS group). Prísť na výstavu Motocykel sa oplatí!

copy_p3110316.JPG
dsc0281.jpg
69a9969.JPG
69a9916.jpg
copy_69a9927.jpg
d049441.jpg
d049324.jpg
p3110332.JPG

Viac informácií o výstave nájdete TU


Zdroj: Incheba a.s., PR článok

Buďte s nami v kontakte

Komentáre