CFMOTO MOTOZRAZ 2022

Len kúsok od slovensko-českých hraníc, v mestečku Rožnov pod Radhoštěm sa konalo už tretie Stretnutie majiteľov a priaznivcov CFMOTO motocyklov.

CFMOTO MOTOZRAZ 2022

Rodina motorkárov CFMOTO sa rozrastá

Motorky CFMOTO sa predávajú v SR a ČR aktívne len posledných pár rokov a skutočnosť, že účasť na tomto stretku atakovala hranicu 200 ôsob, je skoro neuveriteľná. Záujemcov neodradilo ani veľmi chladné počasie. Táto akcia nie je bežný motozraz, ale podujatie, na ktoré je potrebná registrácia. Mimochodom, o rýchlo rastúcej „rodine" majiteľov a priaznivcov motocyklov CFMOTO hovorí nielen vysoká účasť na stretnutí, ale aj štatistiky predaja na Slovensku, či v Českej republike. CFMOTO tento rok na trh uviedlo niekoľko motocyklov, z ktorých model cestného endura 800MT sa stal okamžite bestsellerom. Okrem toho CFMOTO prinieslo na trh úplne nové triedy produktov vo svojom portfóliu - cafe racer 700CL-X Heritage a neo retro 700CL-X Sport. Navyše predchádzajúci bestseller 650MT už sám o sebe mal množstvo fanúšikov. K obľube motocyklov CFMOTO u fanúšikov určite prispela aj 5 ročná záruka.

Predstavovanie noviniek a veľa ďalšieho...

Journeyman na zraz priniesol veľké prekvapenie - dva unikáty ešte pred výstavou EICMA 2022 – modely CFMOTO 450SR a CFMOTO 700CL-X Adventure. Piatkové poobedie sa nieslo v znamení bezplatného testovania motocyklov celej produktovej línie CFMOTO, večer potom pokračoval v párty stane. Zatiaľ čo 700CL-X Adventure bolo určené ihneď k testovaniu, pod plachtou čakala na verejné predstavenie ďalšia novinka - 450SR. Nasledovalo odstreľovanie airbagov Helite s parádnou prezentáciou firmy TOPMOTO Teplice. No a večer všetkých neskutočne pozabával Marek Slobodník – plátno a mikrofón tomuto doslova šialenému cestovateľovi svedčia a ukážka z jeho ciest po celom svete je zážitok, na ktorý sa nezabúda. A nasledovala tombola s cenami v hodnote tisícok eur.

20220917101921.jpg
20220917143904.jpg
20220916114142.jpg
7d28052.jpg

Sobota v znamení spanilej jazdy a 70 000 km na 800MT

Na motozraze nesmie chýbať spanilá jazda, ktorá mala fotopoint presne na tom mieste ako na 1. a 2. ročníku – na horskom prechode Kasárne. Kolóna bola tak dlhá, že jej nebodlo vidno konca. Po návrate prišiel na rad veľmi poučný workshop - Škola jazdy od Motoškola Dohnal. Inak opäť boli celý deň k dispozícii na test všetky motocykle CFMOTO a večer zábava pokračovala v párty stane. Nemohol chýbať Jaroslav Šíma a jeho predprodukčná CFMOTO 800MT. Spolu už majú viac ako 70 000 km a to iba za 15 mesiacov. Jarda v noci po prezentácii odchádzal na nej domov a odtiaľ pokračoval do Talianska, takže tento predprodukčný motocykel stále plnohodnotne jazdí a dodnes nemal žiadnu vážnu poruchu. V podstate sa menili iba spotrebné diely a Jardo si s ním posunul métu na 100 000 km. Rozbehnutý večer pokračoval novinkou „10 otázok pre tím Jorneyman motoonline". Ten tím, to je predovšetkým Eda - marketingový a obchodný riaditeľ a Honza – produktový manažér moto, obaja z importu CFMOTO. Z pôvodne plánovanej polhodiny pre 10 otázok sa stala večerná talk show skoro bez konca. Manažment importu CFMOTO sa pritom účastníkom zrazu osobne venoval po celý čas konania akcie. A opäť nasledovala tombola...

20220917122057.jpg

Finále a budúcnosť?

3. motozraz CFMOTO bol mimoriadne úspešný a na sociálnych sieťach sami môžete zistiť, aká tu vládla spokojnosť a dobrá nálada. Zima-nezima, všetko prebehlo ako malo. Od kompetentných zo spoločnosti Journeyman máme info, že už teraz plánujú 4. ročník. Ak teda vlastníte, či v blízkej dobe budete vlastniť motocykel CFMOTO, nezabudnite na túto akciu. CFMOTO má neuveriteľne nabehnuté, pripravujú stále nové a nové modely a program budúcoročného stretnutia bude opäť nabitý novinkami a rôznymi atrakciami. Mimochodom, slogan CFMOTO „Experience More Together", teda „Zažime spolu viac" sa na tomto podujatí do bodky naplnil.

CFMOTO 450SR

20220406450sr-starlight.jpg

Model, ktorý príde do predaja v roku 2023 poháňa radový dvojvalec. Na prvý pohľad upúta agresívny športový dizajn, na kapotáži dokonca nechýbajú ani prítlačné krídelká v štýle špeciálov MotoGP. Motorka je vydarená nielen na pohľad, ale aj technicky. Veľa naznačuje brzdová sústava Brembo a podvozok ako na dospelej okruhovej motorke.

CFMOTO 700CL-X ADVENTURE

20220601700clx-adv-left45.jpg

Modelový rad CL-X sa rozrastá a k dvojičkám s označením Heritage a Sport nedávno pribudla tretia verzia – 700CL-X Adventure. Na prvý pohľad novinku spoznáte podľa vyššie umiestneného predného blatníka, či vyššieho plexištítu, tieto prvky dávajú motorke dobrodružnejší nádych. Základ – teda motor aj podvozok pochádzajú z verzie Heritage.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre