CFMOTO na východe v novom!

Značka CFMOTO sa na našom trhu pevne udomácnila a v posledných rokoch zažíva obrovský rozmach. Najskôr to boli len štvorkolky, dnes je k dispozícii aj široký sortiment motocyklov. Na východe Slovenska bola nedávno otvorená nová predajňa motocyklov CFMOTO.

CFMOTO na východe v novom!

V tomto prípade však nejde o žiadneho nováčika, v Košiciach má zastúpenie značky CFMOTO dlhé roky fungujúci a skúsený predajca – firma EaMoto. Začiatkom roka dostali práve motocykle tejto značky nové, väčšie priestory. K dispozícii sú všetky modelové rady hneď k odberu, na výber teda máte naháče, športové stroje, ale aj turisticky ladené motocykle viacerých objemov a verzií. Čoskoro pribudne aj horúca novinka 800MT.

06.jpg
05.jpg

Samozrejme, nemôže chýbať neodmysliteľné príslušenstvo, doplnky, výstroj jazdca... EaMoto pochopiteľne zabezpečuje aj odborné poradenstvo, montáž doplnkov, či záručný aj pozáručný servis.

Motocyklami to však nekončí, v ponuke EaMoto nájdete aj všetky štvorkolky, pracovné aj športové side by side značky CFMOTO, ale aj stroje iných značiek. Presvedčte sa osobnou návštevou, prípadne si pre viac info kliknite na www.eamoto.sk

01.jpg
03.jpg
04.jpg
02.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre