Ducati špeciál presne podľa vašich predstáv

Talianska Ducati predstavila projekt customových motocyklov pre tých najväčších individualistov, ktorí majú chuť postaviť si motocykel presne podľa svojich predstáv. A ktorí samozrejme nemajú problém zainvestovať do motorky poriadnu hromadu peňazí.

Ducati špeciál presne podľa vašich predstáv

V rámci nového customového programu Ducati Unica si budú môcť dobre finančne situovaní zákazníci postaviť svoj jedinečný originál - spolu s vývojovým centrom Centro Stile Ducati v Bologni. Pri osobnej návšteve dizajnérskeho štúdia Ducati vám budú jeho pracovníci asistovať pri tvorbe finálneho vzhľadu, farebnej úpravy, pri výbere materiálov a špeciálnych komponentov Ducati Performance.

ducati-unica-4.jpg
ducati-unica-6.jpg
ducati-unica-2.jpg
ducati-unica-3.jpg

ducati-unica-1.jpg

Keďže takýto prístup znamená značné nasadenie pracovných síl nielen v dizajnérskom centre Centro Stile Ducati, ale aj zamestnancov v továrni, nebude to určite v žiadnom prípade lacná záležitosť. A Ducati zároveň zdôraznila, že počet takýchto motocyklov bude každý rok prudko limitovaný, takže sa všetci arabskí šejkovia, americkí podnikateľia a nemeckí vrcholní manažéri musia poponáhľad, aby si jeden z týchto spotov zabezpečili pre seba.

ducati-unica-7.jpg
ducati-unica-8.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre