Garmin Cesta okolo Slovenska

Každý kto rád objavuje nové miesta na dvoch kolesách by mal teraz spozornieť. Garmin v spolupráci s RMoto Academy pripravuje trojdňový výlet po cestách na Slovensku.

Garmin Cesta okolo Slovenska

Stalo sa tak po pozitívnych reakciách na minuloročný ZUMO XT Kemp. Video z tohto zaujímavého podujatia si môžeze pozrieť TU

Garmin Cesta okolo Slovenska bude prebiehať v termíne 16.-18. 7. 2021 (piatok-nedeľa) Okrem spoznania krásnych nových miest máte aj možnosť zlepšiť si svoje jazdecké zručnosti. Garmin si pre všetkých účastníkov pripravil prekvapenie vo forme malých darčekov, ktoré ocení každý motorkár.

Počas všetkých dní sa pod vedením skúsených inštruktorov zdokonalíte v jazdeckých schopnostiach. Inštruktor vám sprostredkuje zásady jazdeckej techniky, vysvetlí správnu jazdeckú pozíciu tela, rovnováhu a výber správnej stopy. Súčasťou je aj zvýšenie bezpečnosti jazdy - reakcie a predvídanie v cestnej premávke, či nastavenie motocykla.

Každý majiteľ navigácie Garmin Zumo získava zľavu vo výške 100. Ponuka platí pre akýkoľvek model zo slovenskej distribúcie, stačí keď v prihláške uvediete výrobné číslo vášho zariadenia.

Toto dobrodružstvo vás láka, ale práve nemáte k dispozícií motocykel? Nevadí! RMoto vám zabezpečí výhodný prenájom!

Prihlášku a všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť nájdete na stránkach RMoto.

POZOR! Dostupných je len 12 voľných miest.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre