Garmin Zumo XT kemp

ZumoXT kemp je perfektná príležitosť ako spoznať novú motocyklovú navigáciu Garmin zumo XT a zdokonaliť svoje jazdecké schopnosti na ceste, alebo v teréne. Kurz je vhodný pre začiatočníkov, aj skúsených jazdcov.

Garmin Zumo XT kemp

Garmin pred nedávnom predstavil novinku zumo XT - navigáciu do každého terénu. A teraz v lete, 17. júla 2020, vám ponúka možnosť zoznámiť sa s ňou bližšie aj osobne. Nebude to žiadna nuda! Prezentácia je spojená s kurzom jazdy od RMoto Academy. Na výber máte verziu CESTA, alebo TERÉN. Presne v duchu novej zumo XT, ktorá vás prevedie po ceste aj mimo nej. Viac o navigácií ZUMO XT nájdete tu.

Kurz je určený pre jazdcov rôznych úrovní. Pomôže úplnému začiatočníkovi, ale ani skúsený jazdec sa isto nebude nudiť.



TERÉN : Tento kurz je doslova pre každého, kto jazdí na cestnom endure a plánuje si svoje cesty spestriť aj jazdou v teréne. Čo je najdôležitejšie, pre potreby kurzu nemusíte svoj stroj nijako upravovať a dokonca NIE SÚ POTREBNÉ TERÉNNE PNEUMATIKY. Priebeh kurzu a výber trate je vždy prispôsobovaný nielen úrovni jazdcov, ale aj počasiu a nehrozí, že by ste sa trápili v nezjazdných úsekoch.

CESTA : Kurz je určený pre nováčikov aj dlhoročných jazdcov, ktorí sa chcú zdokonaliť a zvýšiť úroveň bezpečnej jazdy. Inštruktori budú dávať dôraz na techniku jazdy, držanie tela, výber správnej stopy, predvídanie a reakcie v cestnej premávke a správne nastavenie ergonómie motocykla. Je jedno, či prídete na naháči, čopri, superšporte, alebo na skútri.

Cena za účasť na celodennom podujatí vrátane kurzu je perfektných 59 €. Počet miest je obmedzený, tak sa so svojou registráciou poponáhľajte.

Všetky potrebné informácia vrátane registračného formuláru nájdete na stránke https://zumokemp.garmin.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre