Kalendár CFMOTO 2020

Vaše steny po celý budúci rok môže zdobiť exkluzívny kalendár CFMOTO 2020, v ktorom sú štvorkolky a motorky tejto svetoznámej značky doplnené o krásne ženy. Ako a kde sa môžete ku kalendáru dostať?

Kalendár CFMOTO 2020

Značka CFMoto rastie doslova závratným tempom a v spolupráci s KTM a dizajnérskym štúdiom Kiska zásobuje trh stále novšími a lepšími modelmi štvorkoliek, ale aj motoriek. Na našom trhu zastupuje CFMoto spoločnosť Journeyman CZ, ktorá je importérom pre Slovensko a Českú republiku. Spolupráca CFMoto a Journeyman je na veľmi vysokej úrovni a Journeyman pravidelne dostáva na testovanie predsériové modely. Pripomienky na vylepšenia sa následne premietajú aj do výroby. Journeyman je dokonca šiestym najväčším predajcom značky CFMoto na svete. Úspešná spolupráca trvá už 15 rokov a toto výročie si zaslúži nejaký darček. Napríklad v podobe exkluzívneho kalendára.

V luxusne spracovanom kalendári CFMOTO 2020 od známeho fotografa Filipa Matušinského nájdete nielen kompletný modelový rad štvorkoliek GLADIATOR, dlhodobo najpredávanejších v ČR a SR, ale aj motocyklové novinky CFMOTO. Samozrejme nesmú chýbať krásne ženy. V rafinovane nafotenom kalendári tak nájdete známe české modelky a herečky, za všetko hovoria mená Eva Decastelo, Andrea Pomeje, Barbora Mottlová alebo Lucie Hadašová.

  • formát A2 (59,4 x 42 cm)
  • lesklý kriedový papier
  • 14 plnofarebných strán + kartón
  • drôtená väzba kalendára s háčikom na zavesenie
Predpredaj kalendárov začína už teraz a bude trvať do 30. 9. 2019. Kalendáre budú potom rozposielané v priebehu októbra až do vypredania. Počet kalendárov je limitovaný, tak neváhajte a predobjednajte si exkluzívny kalendár čo najskôr.

Tu nájdete VIAC INFO A MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY.




Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre