MOTO GUZZI EAGLE RIDE

Ak sedláte Moto Guzzi, prípadne ste priaznivcom tejto talianskej legendy, v júni budete mať príležitosť stretnúť sa a zajazdiť si s podobne ladenými ľuďmi. Spoznáte pri tom nádherné okolie vodnej nádrže Lipno, národného parku Šumava a budete si môcť vyskúšať niektoré z nových motoriek Moto Guzzi.

MOTO GUZZI EAGLE RIDE

Moto Guzzi Slovensko organizuje prvý Moto Guzzi Eagle Ride v dňoch 16. - 18. júna 2023 v Lipne nad Vltavou. Na zúčastnených čakajú v piatok aj v sobotu výjazdy so sprievodcom. Registrovaní účastníci budú mať možnosť testovacích jázd a nebude chýbať ani úplna novinka V100 Mandello. Na prezentáciu tohto modelu zavítajú aj zástupcovia vývoja Moto Guzzi z Talianska. Vyvrcholením podujatia bude Moto Guzzi Party v sobotu večer.

Organizátori pre Guzzistov rezervovali limitovaný počet izieb v hoteli Element (www.hotelelement.cz), ktorý sa pre víkend Moto Guzzi Eagle Ride premení na "orlie stredisko". Dvojlôžková izba Comfort obsadená dvoma osobami vás po zľave vyjde na 109 eur na noc, v prípade ubytovania jednej osoby táto izba stojí 99 eur na noc. Za tri osoby v trojlôžkovej izbe zaplatíte 150 eur. Tieto zvýhodnené ceny platia už len pár dní – do 21. 5. 2023, takže ak vás akcia oslovila, nemali by ste dlho váhať.
ar4i0062.jpg

Čo sa týka registračného poplatku, máte dve možnosti. Základom je Light-Ticket za 29 eur. V tomto poplatku je zahrnuté exkluzívne tričko MGER23, komiks Marvel Moto Guzzi V100, prístup do kalendára testovacích motoriek vrátane dvoch testovacích jázd na, prístup ku registrácii na piatkovú a sobotňajšiu spanilú jazdu a samozrejme spomínané zvýhodnené ceny v hoteli Element. Dobrou správou je, že za prípadného spolujazdca nič naviac neplatíte. Druhou možnosťou je Full-Ticket, ktorý zahŕňa všetko to, čo Light-Ticket a naviac v cene dostanete aj knihu 100 rokov Moto Guzzi a večerný bufet vrátane jedného piva na Moto Guzzi Party v sobotu večer. Pri kúpe Full-Ticketu môžete svojho spolujazdca zaregistrovať za doplatok 20 eur za sobotňajšiu párty.

ar4i0165.jpg
ar4i0111.jpg
ar4i0175.jpg

Viac info a program podujatia nájdete na www.motoevents.eu






Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre