Nová Ducati XDiavel Nera

Ducati má novú exkluzívnu verziu svojho power cruiseru XDiavel. Volá sa Nera, teda v preklade z taliančiny čierna. A vďaka kombinácii exkluzívnych detailov a jedinečného farebného prevedenia bude stáť takmer 30.000 eur.

Nová Ducati XDiavel Nera

Pri zrode novej exkluzívnej verzia modelu XDiavel Nera stála okrem Ducati aj ďalšia exkluzívna talianska značka Poltrona Frau - výrobca nábytku a predovšetkým špeciálneho koženého dizajnérskeho materiálu Pelle Frau. Práve vďaka tomu je dôraz venovaný špeciálne sedadlu, ktoré je vo výraznej červenej farbe práve z materiálu Pelle Frau. No aj ďalšie diely sú dizajnovo ladené v červenej ako napríklad kryty hláv valcov či brzdiče Brembo. Pre zaujímavosť ti však sedadlo môžete zvoliť aj v inej farbe - modrej, šedej, kženej a zelenej.

ducati-xdiavel-nera-12.jpg

ducati-xdiavel-nera-11.jpg
ducati-xdiavel-nera-10.jpg
ducati-xdiavel-nera-15.jpg
ducati-xdiavel-nera-4.jpg

Výkonovo a technicky je XDiavel Nera totožný s ostatnými modelmi XDiavel. Okrem sedadla a farebných detailov sa líši aj špeciálnymi ráfikmi kolies. Limitovaná verzia bude vyrobená v počte 500 kusov pre celý svet. Cena na Slovensku je stanovená na 29.290 eur.

ducati-xdiavel-nera-1.jpg

ducati-xdiavel-nera-17.jpg
ducati-xdiavel-nera-14.jpg
ducati-xdiavel-nera-16.jpg
ducati-xdiavel-nera-18.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre