Novinky CFMOTO a ZEEHO

Značka CFMOTO po masívnom ťažení vo svete štvorkoliek sa už niekoľko sezón aktívne zapája aj sveta jednostopých vozidiel. CFMOTO v Miláne predstavilo niekoľko zaujímavých konceptov a oficiálne na trh uviedlo značku ZEEHO.

Novinky CFMOTO a ZEEHO

Koncept CFMOTO NK-C22

Názov NK-C22 znie poriadne futuristicky a rovnako tak tento stroj aj vyzerá. Základom je existujúci motor s objemom 800 kubíkov, ktorý výrobca aktuálne používa. Konštruktéri sa však oveľa viac vyhrali s tým, čo je okolo neho. Kapotáž je čiastočne karbónová, aerodynamike napomáhajú výrazné kryty po stranách chladiča, no stroj napriek tomu pôsobí maximálne kompaktným dojmom. NK-C22 síce vyzerá futuristicky, zároveň však vôbec nie príliš „uletene" a nereálne. Odvaha značke CFMOTO rozhodne nechýba a pokojne sa môže stať, že čoskoro takéto niečo vyrazí na cesty.

nkc222.jpg
nkc225.jpeg
nkc224.jpeg
nkc223.jpeg

Koncept CFMOTO 800MT SPORT R

Sport R je netradičným spojením „civilného" cestovného endura a okruhového pretekárskeho špeciálu. CFMOTO ním chce upriamiť pozornosť na svoje pôsobenie v Moto3. Takáto motorka by mohla byť skvelou voľbou pre tých, ktorí obľubujú adrenalínovú športovú jazdu, ale zároveň očakávajú aj pohodlie, ktoré im umožní bez ujmy absolvovať aj dlhšie výlety. Športové ambície tu naznačujú použité komponenty a samozrejme aj celkový dizajn stroja s jeho „bojovými" farbami v duchu tímu CFMOTO Racing Pruestel. 800MT Sport R je takisto koncept, ktorý je veľmi blízko k realite a ak by putoval do výroby, svoju klientelu by si rozhodne našiel.

800mt-sport-r1.jpg
800mt-sport-r2.jpg
800mt-sport-r3.jpg
800mt-sport-r4.jpg

CFMOTO Papio Nova

Papio Nova je prvý čisto elektrický motocykel pod značkou CFMOTO. Kompaktné rozmery sľubujú hravú ovládateľnosť. Celé to podčiarkuje „hravý" dizajn. Papio Nova Je vybavený lítiovými batériami, ktoré by mali v mestskej premávke zabezpečiť dojazd až 150 km. Motorečka však bude aj celkom akčná, výkon by mal byť slušných 30 koní a krútiaci moment môže dosiahnuť až 251 Nm. Novinka bude v predaji v roku 2023.

cfmotopapio-novaambiance-2.jpg
cfmotopapio-novastudio-left45dazzle-blue.jpg
cfmotopapio-novastudio-left45serenity-blue.jpg
cfmotopapio-novastudio-left45lemon-green.jpg
cfmotopapio-novastudio-rightdazzle-blue.jpg
cfmotopapio-novastudio-rightserenity-blue.jpg
cfmotopapio-novastudio-rightlemon-green.jpg

CFMOTO CFORCE X

Aj keď sa značka CFMOTO intenzívnejšie venuje hlavne motocyklom, výrobca nezabúda ani na kategóriu, kde získal veľkú popularitu, teda štvorkolky. Koncept s názvom CFORCE X naznačuje akým smerom sa bude vyvíjať dizajn pripravovaných noviniek. Výraznému vzhľad dominuje nový systém osvetlenia RIDEVISION LED, no nový je aj dizajn zadnej časti s vysoko umiestnenou dvojitou koncovkou výfuku. V koncepte CFORCE X našli svoje miesto aj nové technológie zabezpečujúce prepojenie jazdca so strojom a ovládanie viacerých funkcií aj prostredníctvom smartfónu.

cforce-x-1.jpg
cforce-x-2.jpg
cforce-x-3.jpg

CFMOTO RIDE

CFMOTO odhalilo úplne nový inteligentný systém CFMOTO RIDE, ktorý potvrdil záväzok CFMOTO rozvíjať svoju inteligentnú technológiu v globálnom meradle. Vďaka tejto platforme s funkciami komunikácie prostredníctvom internetu, multimediálneho rozhrania pre inteligentné prenosné zariadenia (smarftón, tablet...) umožňuje produktom CFMOTO priniesť bezpečnejší, efektívnejší a inteligentnejší zážitok z jazdy.

ZEEHO

ZEEHO je nová značka uvedená na trh spoločnosťou CFMOTO, aby čo najlepšie spĺňala požiadavky mladšej generácie. Jej hlavnou náplňou je trendová mestská mobilita.

Koncept ZEEHO Magnet

Odvážne plány prezentuje značka Zeeho konceptom Magnet. Ide o elektrický skúter s futuristickým dizajnom. Nabitý je nielen výkonom, ale aj pokročilými technológiami. Výrobca uvádza maximálnu rýchlosť 150 km/h a zráchlenie z nuly na „mestskú" 50-ku za menej ako 2,5 sekundy.

magnet1.jpg
magnet2.jpg
magnet4.jpg
magnet3.jpg

Produktová línia ZEEHO AE8 a AE6

ZEEHO AE8 bol vytvorený pre mestskú mládež, ktorá potrebuje mobilitu s dostatočne dlhým dojazdom. Je dostupný v dvoch verziách, AE8 S+ a AE8. Maximálna rýchlosť je viac ako 100 km/h, zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 11 sekúnd a maximálny dojazd až 120 km. Rýchle nabíjanie umožňuje nabiť až 80 % kapacity batérie za dve hodiny. Verzia s označením AE8 S+ ponúka ešte vyšší výkon. AE8 už bol uvedený na trh v Číne na začiatku roka 2022, čoskoro by mal byť dostupný aj u nás.

ZEEHO AE6 je mladší a menší súrodenec AE8. Šikovný strojček hlavne do mestskej premávky. Aj AE6 ponúka 2 verzie, AE6+ a AE6 L1e, aby vyhovovali rôznym požiadavkám na kategórie vodičských preukazov. Maximálna rýchlosť je približne 80km/h a výrobca sľubuje dojazd až zhruba 100 km. Štandardne je vo výbave nabíjací systém, ktorý nabije akumulátor na 80 % za tri hodiny. Hravý dizajn podčiarkuje až 18 farebných kombinácií.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre