Poznáte značku MBP?

Ešte donedávna nikto z nás ani len netušil o značke MBP a dnes už má na trhu nielen malé naháčiky s objemom 125 ccm, ale aj veľké cestovné enduro či dokonca cruiser s litrovým motorom.

Poznáte značku MBP?

MBP je síce novo vytvorenou značkou, no jej sestry Keeway a Benelli, ktoré patria do skupiny Qianjiang group vám už určite hovoria viac. A pod rovnakú firmu patria dokonca aj menej znaáme značky QJMotor či KSR Moto, takže sa v prípade koncernu Qianjiang jedná už o poriadne veľkého čínskeho výrobcu, ktorý je poriadne aktívny aj na európskom trhu. Veď modely samotnej Benelli patria medzi najpredávanejšie motocykle v kategórii A1 a A2 na obrovskom talianskom trhu.

MBP je prémiový Keeway

Nová značka MBP by mala prilákať novú skupinu zákazníkov, ktorá je niekde medzi luxusnejšou značkou Benelli a naopak dostupnými motocyklami Keeway. A na rozdiel od Benelli by ich ponuka mala byť oveľa širšia, pretože už teraz majú vo svojom katalógu nielen malé štandardné 125-ky, ale aj veľké cestovné enduro T1002V či dokonca veľký cruiser C1002V.

mbp-t1000v-1.jpg

Naháčik MBP502N

Nás však najviac zo všetkého zaujal dostupný naked bike M502N. Podarený naháčik s moderným športovým dizajnom patrí do triedy A2 s výkonom 47 koní vďaka kvapalinou chladenej päťstovke. Obrátená predná vidlica KYB, zadná hliníková kyvka, dva kotúče na prednom kolese, nastaviteľné páčky a k tomu športový LED svetlomet s obrysovým svietením a farebná 4,2" TFT prístrojovka. V tejto cenovej kategórii vám len málokto ponúkne viac!

mbp-m502n-2.png

Motor: kvapalinou chladený štvortaktný 2-valec, 486 ccm, , 47 k pri 8.500 ot./min., 45 Nm pri 6.750 ot./min., prevodovka: 6-stupňová, hmotnosť: 197 kg, výška sedadla: 780 mm, orientačná cena: 6.399,- eur, farby: čierna, biela

mbp-m502n-1.png
mbp-m502n-3.png


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre