PREDAJŇA MOTOSPORT V PÚCHOVE

Púchovský predajca Motosport je na trhu už bezmála dve desiatky rokov. V roku 2019 sa predajňa presťahovala do nových priestorov, nájdete ju na okraji mesta Púchov, len kúsok od diaľnice Bratislava-Žilina a s bezproblémovým parkovaním.

PREDAJŇA MOTOSPORT V PÚCHOVE

Niečo z histórie

V súčasnosti je Motosport Púchov už niekoľko rokov autorizovaným dílerom značky KTM, nedávno pribudla aj značka GASGAS, ktorá sa dostala pod krídla rakúskeho koncernu. Motosport je však so značkou GASGAS spojený už dávnejšie, v rokoch 2004 až 2011 bola firma výhradným zástupcom tejto dovtedy pomerne neznámej značky. Zo značky, ktorú poznali predovšetkým trialisti, sa v uvedených rokoch stala jedna z najpredávanejších značiek terénnych motocyklov v SR a ČR a Motosport Púchov si za toto obdobie pripísal na konto 533 predaných motoriek. V uvedenom období jazdili na strojoch Gas Gas aj naši najlepší pretekári a dosahovali pekné výsledky nielen v rámci MM SR, ale aj na medzinárodných šesťdňových súťažiach na Slovensku, Novom Zélande, v Čile,Grécku, Portugalsku, či na majstrovstvách sveta a Európy.
dsc3279.jpg

Motorky a nielen to

Motosport Púchov je neodmysliteľne spojený predovšetkým s offroad motocyklovými disciplínami, no v ponuke už dnes samozrejme sú všetky motocykle KTM, teda v nemalej miere sú zastúpené aj veľké cestovné endurá, naháče, či dokonca superšportové stroje. Najnovšie v sortimente pribúdajú aj vozidlá s elektrickým pohonom. Ide nielen o špičkové elektrické bicykle KTM, ale aj terénny špeciál Freeride E-XC. K predaju tohto motocykla bolo potrebné absolvovať rôzne technické školenia a nakúpiť špeciálne nástroje, náradie, ochranné prvky a ďalšie doplnky. Motosport Púchov toto všetko absolvoval a z púchovskej predajne tak už môžete odchádzať aj na špičkovom elektromotocykli. Ďalšie verzie s týmto druhom pohonu vraj pribudnú už čoskoro, nechajme sa prekvapiť čo fabrika odhalí najnovšie... Popri značke KTM v Púchove nájdete aj široký sortiment enduro a motokrosových špeciálov GASGAS a samozrejme nechýba ani ponuka originálneho príslušenstva, doplnkov, či výstroje od týchto dvoch značiek. Na svoje si príde naozaj každý – od tých najmenších, až po športovo založených cestných, či terénnych jazdcov.

dsc3290.jpg

Špičkový servis samozrejmosťou

Ako sa na autorizovaného dílera patrí, samozrejmosťou je kvalitný servis. Ten síce nenájdete priamo v predajni, nachádza sa však len necelých 5 km odtiaľ, v dedinke Nimnica v tesnom susedstve Púchova. Nájdete tu veľkú a špičkovo vybavený dielňu, ktorá je pripravená doslova na všetko, čo v súvislosti so strojmi KTM a GASGAS môžete potrebovať – od bežných prehliadok a drobností v podobe montáže originálneho príslušenstva, až po tie najrozsiahlejšie a najnáročnejšie opravy. Za všetko hovorí meno Zlatko Novosád, ktorý sa o servis stará osobne. Na služby tohto chlapíka sa už dlhé roky spolieha aj náš najúspešnejší dakarský jazdec Štefan Svitko. Zlatko Novosád si v náročných podmienkach Dakaru vybudoval nielen dobré meno, ale získal aj množstvo neoceniteľných skúseností a zručností aj priamo od fabrického KTM Rally tímu. Môžete sa teda spoľahnúť, že váš motocykel KTM, či GASGAS bude v tých najlepších rukách. Úzku spoluprácu s týmto špecialistom si v Motosport Púchov pochvaľujú: „Servis nám už dlhé roky funguje perfektne. Zlatko Novosád má od nás všetko potrebné špeciálne náradie, samozrejme zabezpečujeme aj diagnostiku a aj keď Motoservis Novosad je samostatnou firmou, my a naši zákazníci sú uprednostnení, v tomto smere je spolupráca naozaj špičková."

dsc3294.jpg

E-SHOP je dôležitý

Okrem kamennej predajne je dôležitou súčasťou Motosport Púchov aj prehľadný e-shop www.ktm-racing.sk. Nájdete v ňom nielen doplnky, príslušenstvo a výstroj, ale veľkú časť sortimentu tvoria aj náhradné diely – súčiastky podvozku, ale aj drobnosti do motora či prevodovky, samozrejme najrôznejšie ložiská, tesnenia, filtre, skrutky... Jednoducho čokoľvek, čo môže vaša KTM potrebovať. Výhodou je, že kvalitne pripravený e-shop obsahuje aj podrobné výkresy s umiestnením jednotlivých dielov, takže orientácia v ponuke stoviek, či tisícov drobností je jednoduchá prehľadná podľa konkrétneho modelu motocykla, či jeho ročníka. Výhody prepracovaného e-shopu sa ukázali aj v dobách zavretých kamenných predajní, kedy Motosport Púchov fungoval doslova každodenne a neustále rozosielal tovar v najkratších možných termínoch.

K NAJČERSTVEJŠÍM PRÍRASTKOM V SORTIMENTE PREDAJNE PATRÍ ELEKTRICKÝ FREERIDE E-XC. K JEHO PREDAJU A SERVISU SÚ POTREBNÉ ŠPECIÁLNE ŠKOLENIA A TAKISTO RÔZNE VYBAVENIE, MOTOSPORT PÚCHOV TO UŽ ABSOLVOVAL.

2022ktmfreerideexc2406202101handlebar.jpg

KONTAKT:

Motosport Púchov

Streženická cesta 748, Púchov

GPS: 49.1157285, 18.3103028 / 49°6'56.617"N, 18°18'44.925"E

Motocykle, náhradné diely, reklamácie: 0905 346 125

Predaj na splátky, predĺžená záruka, fakturácia: 0908 211 718

Diagnostika, PowerWear, Powerparts: 0907 762 281

Servis: 0907 984 964

E-mail: info@ktmpu.sk

Web: www.ktm-racing.sk


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre