STYX MÁ NOVÝ PRÍRASTOK

Pod názvom STYX pred viac ako dvadsiatimi rokmi vznikla maličká predajňa motocyklov a príslušenstva vo Vrábľoch. Odvtedy sa mnohé zmenilo a svoje brány otvorilo pod touto značkou už viacero predajní po celom Slovensku. Najnovším prírastkom je predajňa vo Zvolene.

STYX MÁ NOVÝ PRÍRASTOK
V srdci Slovenska

Predajňu STYX ste kedysi našli len vo Vrábľoch. Postupom času sa predajná sieť rozširovala do ďalších miest na juhu Slovenska – Bratislava, Nitra, Šaľa... STYX zapustil svoje korene aj na severe Slovenska – v Ružomberku a najnovším prírastkom je pobočka „v srdci Slovenska", vo Zvolene. Úplne novú, veľkú trojpodlažnú predajňu nájdete hneď vedľa frekventovaného hlavného ťahu v časti Zvolen-Môťová. V čase našej návštevy sa práve dokončovalo veľké parkovisko, takže s pohodlným parkovaním priamo pred predajňou nebude problém.

dsc6698m.jpg
dsc6724m.jpg
dsc6685m.jpg

Honda aj Yamaha

V STYX vo Zvolene nájdete zastúpenie dvoch veľkých japonských značiek – Honda a Yamaha. Každá má samozrejme svoje vlastné priestory. V ponuke sú všetky druhy motocyklov, od maličkých skútrov, po tie najväčšie modely, na cestu aj do terénu. Okrem motocyklov nechýbajú ani štvorkolky.

dsc6762m.jpg
dsc6759m.jpg
dsc6768m.jpg

dsc6748m.jpg
dsc6747m.jpg
dsc6745m.jpg

Servis je samozrejmosťou

Priamo pod predajňami má svoje rozľahlé priestory sklad a servis motocyklov. Vybavenie dielní sa práve kompletizuje, okrem neodmysliteľných zdvihákov na motocykle pribudne aj špeciálny zdvihák na štvorkolky. Chýbať nebudú ani služby pneuservisu, čoskoro tu bude mať svoje miesto prezúvačka, aj vyvažovačka.

dsc6755m.jpg
dsc6757m.jpg
dsc6753m.jpg

Nechýba ani príslušenstvo

Na hornom podlaží nájdeme široký sortiment príslušenstva a výstroja. Veľkú časť tvorí ponuka prilieb všetkých možných tvarov, farieb, veľkostí... V prípade STYX sú to dobre známe značky GIVI, či Nolan, no významnou novinkou v tomto smere sú prilby Premier.

dsc6689m.jpg
dsc6737m.jpg
dsc6694m.jpg

Samozrejmosťou je množstvo oblečenia – textilné aj kožené, vysokokvalitné športové, či turistické komplety, ale aj „voľnočasové" oblečenie na každý deň – populárne motodžínsky, rôzne mikiny, košele a veľa iného.

dsc6708m.jpg
dsc6729m.jpg
dsc6717m.jpg
dsc6704m.jpg
dsc6722m.jpg
dsc6693m.jpg

Bohatá je aj ponuka motoobuvi , v tomto segmente pribúda v STYX nová značka Eleveit. Čo sa týka doplnkov na motocykel, dominujú značky Givi a Oxford, v regáloch a na stojanoch nájdete kufre, plexištíty, padacie rámy, brašne a veľa iného. Najlepšie sa o šírke sortimentu presvedčíte pri osobnej návšteve...

STYX ZVOLEN:
Pribinova 544/3, 960 01 Zvolen-Môťová
Tel.: 0908 711 122
www.styx.sk

Buďte s nami v kontakte

Komentáre