TEATRO Power fest Boľkovce

Do kalendára šprintérskeho seriálu sa po dvoch rokoch vracajú preteky na tradičnom dejisku, na juhu stredného Slovenska. Miestom vojny konských síl bude opäť letisko Boľkovce, situované v tesnej blízkosti Lučenca.

TEATRO Power fest Boľkovce

V sobotu 3.júla to bude teda zase veľmi hlasité, zadymené a napínavé, ba v mnohých prípadoch doslova šialené. Na rovinke si sily zmerajú tie najvýkonnejšie a najrýchlejšie autá a motocykle republiky, ktoré doplnia nabúchané mašiny našich južných susedov, keďže je podujatie zaradené aj do maďarského šampionátu.

dsc0170-2.jpg
bgbaimg038081.jpg
bgbaimg037942.jpg
dsc0098-2.jpg

2.kolo Majstrovstiev Slovenska v šprintoch áut a motocyklov, zaradeného do kalendára Slovenskej asociácie motoristického športu a tiež i Slovenskej motocyklovej federácie zaručí najväčšiu koncentráciu extrémnych vozidiel a diváci si môžu pokochať pohľadom na najlepšie zrýchľujúce a najhlasitejšie závodné aj streetové špeciály. Na dráhe si sily zmerajú aj tento krát vozidlá rôznych druhov, od extrémnych drag mašín s výkonom vyše 1000 koní, cezupravené pouličné štvorkolesové rýchliky, 500-koňové oturbené motocykle až po luxusné superšporty. Okrem tandemových duelov sa navyše diváci môžu tešiť na profesionálnu motokaskadérsku show.

dsc0427.jpg
dsc0420.jpg
dsc0454.jpg
dsc5659.jpg

V sezóne 2021 sa otvára nová špeciálna kategória pre najpopulárnejšiu česko-slovenskú značku. Doplnkom k tradičným skupinám bude klasifikácia "Škoda Street" bez delenia podľa druhu paliva a pohonu. Hľadá sa teda najrýchlejšia "eMBéčka" spôsobilá do premávky, bez odľahčenia a s pôvodným agregátom - samozrejme s možnosťou úprav.

power-fest-bolkovce.jpg

Popri reve nadupaných motorov si v statickej zóne prídu na svoje aj priaznivci vyleštených unikátnych kúskov, konať sa tu bude totiž 1.tohtoročné kolo seriálu milovníkov jedinečných áut - Show & Shine Slovakia. Vo vyhradenej zóne sa usporiada predstavenie štvorkolesových skvostov, fotenie "cars and girls" aj meranie decibelov audio sústav a výfukov. Novinkou bude "cabrio meeting" s vyhradeným miestom pre autá s otvárateľnou strechou a Power fest bude hostiť i zraz a preteky milovníkov rýchlych drobcov so škorpiónov v logu, v rámci seriálu Abarth 500 Cup 2021.

Viac info: www.zrychlenie.sk


Buďte s nami v kontakte

Komentáre