Indian rozšíril modelový rad Chief

Rodina indiánskych náčelníkov sa rozrástla o ďalšieho člena. K štýlovým criuserom Indian Chief, Chief Bobber a Super Chief pribudne novinka Sport Chief s najvyššou úrovňou výbavy.

Indian rozšíril modelový rad Chief

Legendárny model Chief má nezameniteľné miesto v histórii najstaršej americkej motocyklovej značky Indian Motorcyle. Preto motocykel s týmto názvom bol pri príležitosti 100. výročia od základu prepracovaný. Vďaka spojeniu legendárnej minulosti s modernou technológiou sa všetky tri verzie tešia mimoriadnej obľube. Aby výrobca oslovil ešte širšie spektrum jazdcov, tento rok rozšíri ponuku športovo ladený model Sport Chief.

sportchief.jpg

Pri jeho návrhu bol veľký dôraz kladený na výber kvalitných komponentov, ktoré dokážu posunúť zážitok z jazdy na ešte vyššiu úroveň. Preto novinka dostala špičkovú up side-down teleskopickú vidlicu KYB a dvojicu zadných tlmičov Piggyback FOX so zdvihom 4 palce. Športovo založení jazdci určite ocenia, že vpredu pribudol ďalší brzdový kotúč s dvojicou radiálnych štvorpiestikových strmeňov Brembo.

detail0127.jpg
sport1006.jpg

Pekne vzpriamený posed kombinuje stupačky umiestnené v strede s riadidlami, ktoré sú uchytené v efektne frézovaných nadstavcoch s výškou 152 mm. Kto by chcel za jazdy vyzerať ešte štýlovejšie, môže použiť nadstavce s extra výškou 254 mm. V ponuke originálneho príslušenstva sú aj rôzne typy sedadiel, aj keď to sériové vyzerá perfektne. Nechýbajú bočné brašne na batožinu, ani sedadlo, či opierka pre spolujazdca.

detail0026.jpg
detail0036.jpg
detail0109.jpg

Všetky komponenty novinky Sport Chief, vrátane efektnej kapotáže s plexi-štítmi rôznej výšky, budú dostupné ako príslušenstvo aj pre modely Indian Chief, Chief Bobber a Super Chief.

A my už balíme kufre a v stredu 22. marca odlietame do Barcelony, aby sme ako prvý zo Slovenska pre vás otestovali nový Sport Chief!


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre