Katalóg motocyklov 2024

Premýšľate o kúpe novej motorky? Novšej, krajšej, výkonnejšej, alebo možno úplne svojej prvej. Ste na správnom mieste, pretože v Katalógu motocyklov nájdete všetky motocykle, ktoré sa predávajú na slovenskom trhu v roku 2024.

Katalóg motocyklov 2024

Tak širokú ponuku motocyklov, ako je v súčasnosti na našom trhu, sme tu určite ešte nemali! Tradiční európski výrobcovia, japonskí producenti a novodobý príval modelov z Ázie – náš trh je zaplavený toľkými modelmi, že sa v tom len málokto vyzná. My našťastie áno – už viac ako 25 rokov sledujeme najnovšie trendy v motocyklovom svete a prinášame vám v poradí už 26-ty Katalóg motocyklov na najbližšiu sezónu

Situácia na trhu je viac ako pozitívna

Svetový motocyklový boom, ktorý v posledných rokoch zažívame, je v roku 2024 na svojom vrchole, takže nič nebráni tomu, aby ste si v najbližšej sezóne mohli splniť svoj sen. Dostatok vyrobených motocyklov, obrovská konkurencia a neskutočne široké portfólio v jednotlivých triedach znamená, že si môžete vybrať presne taký model, v takej farbe a takej cenovej hladine, ako sa vám len páči. A určite aj s nejakou tou zľavou, ktorá by v roku 2024 mala potešiť všetkých, ktorí boli sklamaní z postupného rastu cien v posledných rokoch.

Kam smeruje motocyklový svet?

Aj v roku 2024 pokračujú silné trendy z posledných rokov a to predovšetkým obrovská nadvláda triedy cestovných enduro motocyklov. Tie môžete mať aktuálne vo všetkých zdvihových objemoch, výkonoch, či cenových kategóriách od najlacnejších ázijských tristoviek za pár tisíc až po luxusne vybavené stroje s maximálnou elektronickou výbavou za pár desať tisícov. Na druhom mieste v záujme sú tradičné nahé stroje s čoraz silnejúcim zastúpením v triede A2. Tu nájdete motocykle s výkonom do 35 kW a rozumne nastavenou cenou – hlavne vďaka dostupnejšej ázijskej produkcii. Trend elektrických motorov je medzi motocyklami zatiaľ veľmi slabý, takže sa o nejakom elektrickom rozmachu v najbližších rokoch určite nedá hovoriť. Jednoznačne však treba priznať, že elektrické motocykle sú tu a majú na trhu svoje čestné miesto pre všetkých ekologicky a ekonomicky zmýšľajúcich.

Načerpajte inšpiráciu

Náš Katalóg motocyklov je aj tentokrát na 196 stranách prešpikovaný od začiatku až do konca nielen novinkami pre sezónu 2024, ale aj všetkými zostávajúcimi modelmi, ktoré sa budú predávať v najbližšej sezóne na našom trhu.

V Katalógu motocyklov nájdete superšportové stroje, motorky do mesta a aj klasické cruisery, offroad motocykle či dokonca štvorkolky, vodné a snežné skútre. Takže či už idete s davom, alebo proti nemu, v Katalógu motocyklov sa môžete inšpirovať vo všetkých smeroch.

A kto si teraz objedná a uhradí ročné predplatné časopisu Svet motocyklov v hodnote 35 Eur získa tričko zdarma a naviac bude zaradený do žrebovania o zaujímavé ceny.

Samostatný Katalóg motocyklov 2024 si môžete objednať TU.

Zostáva nám teda už len zaželať, aby ste v našom Katalógu motocyklov na rok 2024 našli tú svoju pravú, vysnívanú. A zažili s ňou výnimočnú sezónu plnú mnohých krásnych výjazdov!

Tak príjemné listovanie, vyberanie a snívanie nad vašou nastávajúcou motocyklovou láskou.

Náhľady z Katalógu motocyklov 2024:

SUPERSPORT

15.jpg
sport1.jpg

STREET SPORT/STREET CLASSIC

36.jpg
60.jpg
82.jpg
31.jpg

TOURING

83.jpg
tour7.jpg
tour12.jpg
tour1.jpg

CHOPPER/CRUISER

127.jpg
128.jpg

ENDURO/SUPERMOTO

139.jpg
140.jpg

RACING

off-road1.jpg
149.jpg

ATV/SSV

quad4.jpg
quad2.jpg
159.jpg

VODNÉ A SNEŽNÉ SKÚTRE

187.jpg
191.jpg
188.jpg




Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre