Motorkami to žije aj na východe..

Aj na východe Slovenska v posledných rokoch pribudlo niekoľko predajní, vrátane tých veľkých, multibrandových, kde nájdete viacero značiek a desiatky modelov motoriek pohromade. K najčerstvejším prírastkom patrí SP MOTO v Prešove, ktoré oslavuje prvý rok svojho pôsobenia.

Motorkami to žije aj na východe..

Začali to Triumph a Husqvarna

SP MOTO otvorilo svoje brány v máji minulého roka. Na dvoch podlažiach kompletne zrekonštruovanej budovy je približne 700 metrov štvorcových. Prvotinou bolo autorizované dílerstvo značiek Triumph a Husqvarna. Legenda z britských ostrovov má čo ponúknuť každému motorkárovi. Nechýbajú superšportové modely a nemenej športové naháče. Veľmi silné zastúpenie majú u značky Triumph aj klasické stroje rôznych kategórií. Nestarnúce poctivé „železo" snáď nikdy nevyjde z módy. Veľa možností na výber tu majú aj dobrodružní turisti, rodinka s názvom Tiger má množstvo rôznych strojov a vyberať môžete nielen podľa kubatúry a výbavy, ale aj podľa toho, či preferujete cestu, alebo chcete zavítať aj do terénu. No a v neposlednom rade sú tu špecilitky ako Rocket 3. Majestátny cruiser s bezmála dva a pol litrovým motorom hovorí jasnou rečou. V prípade značky Husqvarna dominuje terén. Silné zastúpenie tu majú motokrosové a enduro špeciály, ale nechýbajú ani supermotardové modely a v poslednej dobe čoraz populárnejšie cestovné endurá. V predajni dokonca nechýba ani top novinka od Husqvarny pre tento rok – Norden vo verzii Expedition.

img6148-002.jpg
img6162-002.jpg
img6168-002.jpg

Čerstvý prírastok KTM

Začiatkom tohto roka sa sortiment predajne SP MOTO značne rozšíril. Pribudla totiž značka KTM so všetkým, čo k nej patrí. Teda motorky do terénu aj na cestu, na kratšie výjazdy, ale aj extra dlhé putovanie. A samozrejme aj všetko ostatné, čo oranžoví ponúkajú... Nechýba pestrá paleta originálneho výstroja Power Wear, či doplnky Power Parts.

img6143-002.jpg

Servis je samozrejmosťou

Neodmysliteľnou súčasťou autorizovaného dílerstva je značkový servis. Predajom motorky to teda nekončí a môžete sa spoľahnúť, že o váš stroj tu bude náležite postarané nielen čo sa týka bežných prehliadok, ale aj záručného a pozáručného servisu. Súčasťou dobre vybavenej dielne sú všetky špecializované nástroje, originálna diagnostika a samozrejme aj to najdôležitejšie – odborný personál, ktorý má za sebou potrebné školenia.

Čoskoro pribudne požičovňa

Ako sme už spomínali, SP MOTO má za sebou ešte len rok fungovania, takže momentálne stále intenzívne rastie. Pribúda nový tovar, ale aj nové služby. Jednou z nich je pripravovaná požičovňa motoriek. Vyraziť na cesty v jednej stope tak môžete aj v prípade, že nemáte na kúpu motorky potrebné peniaze, či jednoducho nechcete motorku parkovať doma dlhodobejšie. Ak budete mať cestu okolo, určite sa zastavte...

Viac na www.spmoto.sk



Buďte s nami v kontakte

Komentáre