Rodinné riešenie elektromobility od VMOTO

S aprílom prichádzajú nielen žarty a bláznivé počasie, ale aj celkom seriózne akcie, vďaka ktorým môžete nakúpiť výhodnejšie. Príkladom je aj spoločnosť ANTIK Telekom, slovenský distribútor elektrických motocyklov a skútrov VMOTO. Elektrické stroje VMOTO sú teraz dostupnejšie - pri kúpe špičkového skútra CPXpro môžete mať ďalší skútrik CUmini za polovičnú cenu.

Rodinné riešenie elektromobility od VMOTO

Značka VMOTO má v ponuke viacero modelov skútrov – od mestských približovadiel až po väčšie, výkonnejšie stroje. Do akcie s názvom „Kúp CPXpro a CUmini máš za polovicu" spojili dva modely z opačného spektra svojej ponuky. Pri kúpe najvýkonnejšieho skútra Super Soco CPXpro s výkonom 8 kW, dojazdom 100 km, nosnosťou 200 kg a maximálnou rýchlosťou 105 km/h môžete prikúpiť najmenší skúter z flotily – model CUmini za zhruba polovičnú cenu.

copy_supersococpxpro7000wdualbattery.jpg
cumini.png
S výkonom 1 kW, dojazdom 35 km, nosnosťou 135 kg a maximálkou 45 km/h je CUmini ideálnym mestským približovadlom, ktoré je malé, ľahké, obratné a naviac vám stačí vodičák skupiny AM, takže ho môžu šoférovať už patnásťroční tínedžeri. Vďaka tejto akcii tak môžete mať v rodine až dve elektrické vozidlá za atraktívnu cenu 6.699 eur.

Cena VMOTO CPXpro: 5.999 eur
Cena VMOTO CUmini: 1.349 eur
Zvýhodnená cena za CPXpro a CUmini spolu: 6.699 eur


Viac na www.vmotosoco.sk

fbbannercpxprocuminisk1080x1080px.png








Buďte s nami v kontakte

Komentáre