Testujeme nové modely Harley-Davidson!

Už sme si zvykli, že značka Harley-Davidson predstavuje svoje hlavné novinky dvakrát ročne. Teraz na začiatku sezóny rozširujú ponuku limitované edície modelov CVO Pan America 2024 a CVO Road Glide ST, ale predovšetkým dvojica hlavných zástupcov radu Touring, ktoré predstavujú novú éru amerického výrobcu.

Testujeme nové modely Harley-Davidson!

Ako jediný zo Slovenska budeme môcť už tento víkend otestovať nové modely Street Glide a Road Glide na juhu Francúzka a podeliť sa s vami o svoje dojmy z jazdy. Ak máte nejaké otázky ohľadne týchto dvoch noviniek napíšte nám a my sa pokúsime vám na ne odpovedať.

Nová generácia modelov Street Glide a Road Glide prináša pokročilé technológie, vyšší výkon a komfort. Aj keď si motocykle zachovali charakteristické rysy predchodcov, vďaka originálnym prvkom dizajnu využívajúcich LED osvetlenie, pôsobia oveľa dynamickejšie. Obidva turistické modely poháňa inovovaný motor Milwaukee-Eight 117 s objemom 1923 ccm, ktorý dostal nový systém chladenia a voliteľné jazdné režimy.

my24fltrxlifestyle1031ab.jpg

Nové Touringy sa môžu pochváliť podobnou výbavou ako revolučné modely CVO, predstavené minulý rok pri príležitosti 120. výročia značky Harley-Davidson. Jej súčasťou je audio systém s výkonom 200 W, pričom všetky analógové prístroje nahradil veľký dotykový TFT displej. Podvozok je vybavený kvalitným odpružením s väčšími zdvihmi a výkonnými brzdami s dvojicou radiálnych štvorpiestikov vpredu, čo je prísľubom výborných jazdných vlastností.

Uvedené novinky sme predsatavili TU.

.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre