Bunda HALVARSSONS MORA

Do nášho redakčného šatníka pribudla prémiová textilná bunda Halvarssons Mora, ktorá vďaka premyslenej konštrukcii a kvalitným materiálom sľubuje komfort a dokonalú ochranu počas celej sezóny. Jej elegantný strih a decentná farebná kombinácia sa bude hodiť k motocyklom rôznych kategórií.

Bunda HALVARSSONS MORA

Prémiová celoročná bunda Halvarssons už na prvý pohľad pôsobí kvalitným dojmom. Elegantný strih, špičkové materiály a precízne vypracované detaily budia dojem, že za svoje peniaze dostávate tú najvyššiu kvalitu. Presvedčivým argumentom pri jej výbere bola hodvábne jemná vonkajšia vrstva odolnej polyamidovej tkaniny, ktorá sa vďaka množstvu individuálne nastaviteľných prvkov dokáže dokonale prispôsobiť postave. Na sťahovanie tu neslúžia tradičné pásiky so suchým zipsom, ale tenučké šnúrky, ktoré sú zaťahované pomocou otočných ovládačov. Tie sú decentne malé, ale zasa dostatočne veľké na to, aby sa dali obsluhovať aj v rukaviciach. Za zmienku stojí jeden z najpohodlnejších golierov poskytujúci veľkú voľnosť pohybu a zároveň dobrú ochranu proti vetru. Mora je dodávaná ešte s ďalším golierom, ktorý príde vhod v daždivom počasí. Na exponovaných miestach výrobca použil HI-ART výstuž s hrubými panelmi z nubukovej kože, ktoré dodávajú bunde prémiový vzhľad a zvyšujú jej životnosť. Ochranu pred dažďom má na starosti odnímateľná membrána Dryway+2.0. Tá je spolu s tepelnoizolačnou membránou Outlast nielen nepremokavá, ale aj priedušná. V horúcich letných dňoch jazdec ocení aj početné vetracie otvory na trupe i chrbte, ale dokonca aj po celej dĺžke rukávov. Keď sú zatvorené bunda veľmi dobre chráni pred vetrom. Ako u väčšiny búnd v tomto segmente, aj tu je veľa vreciek s kvalitnými zipsami a zapínaním na magnety.

dsc1693.jpg
dsc1704.jpg

Jednou z najlepších vlastností prémiovej bundy Mora je jej pohodlie pri používaní. Vďaka množstvu nastaviteľných prvkov si ju môžete doslova „ušiť na mieru". V lete oceníte aj početné vetracie otvory vrátane tých po celej dĺžke rukávov. Reflexné panely na pleciach a zadnej strane zvyšujú bezpečnosť pri jazde v noci.

dsc1686.jpg

Kompletnú ponuku nájdete na https://www.foxracing.sk/shop/vyrobca/halvarssons/


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre