Akcia na začiatku roka pre modely CFMOTO

Spoločnosť Journeyman, dovozca modelov CFMOTO pre ČR a SR, pripravila pre svojich zákazníkov zaujímavé akcie na svoje modely.

Akcia na začiatku roka pre modely CFMOTO

AKCIA Č.: 1:

CFMOTO Gladiator X450 G2 / X450-A G2 – zľava 420 EUR

Označenie „G2" znamená, že sa jedná o najnovšiu generáciu jednovalcovej štvorkolky, ktorá nastúpila na trh v roku 2023. G2 nesie najmodernejšie technológie prepojené s ultramoderným dizajnom a zákazníka osloví predovšetkým intuitívnym a hravým ovládaním. Dominantou je vysoká pracovná úžitkovosť v rôznom odvetví, či už v poľnohospodárstve, doma okolo záhrady, v lese. Dostupný je v krátkej aj dlhej verzii, obe sú homologované pre 2 osoby.

Akciová cena: od 5 419 EUR (Pôvodná cena: od 5 829 EUR)

obrazok3.png

AKCIA Č.: 2:

CFMOTO Gladiator X520 / X520-A Black Edition – zľava 420 EUR / 10 000 CZK.

Model X520 je zástupcom predchádzajúcej generácie najpredávanejšej objemovej triedy. Nezničiteľný jednovalec nadchol za svoje obdobie tisíce majiteľov, ktorým doposiaľ verne slúži. Navyše bol za skvelú cenu a tak model Black Edition ostal ešte istý čas na výrobnej linke aby uspokojil klientelu konzervatívnejších zákazníkov. Jeho nasadenie pre prácu v zime s radlicou, v lete s pluhom a vozíkom je veľmi cenné. I v tomto prípade je k stroju 5 ročná záruka, čo jeho majiteľovi prináša nesporné výhody, predovšetkým bezstarostnosť prevádzky. V cene sú nielen hliníkové disky, ale i navijak, ťažné zariadenie uzávierka 4x4. Dostupný je v krátkej aj dlhej verzii, obe sú homologované pre 2 osoby.

Akciová cena: od 4 999 EUR (Pôvodná cena: od 5 419 EUR)

obrazok4.png

AKCIA Č.: 3:

CFMOTO Gladiator X850 skvelá akciová cena + doplnky v hodnote 750 EUR ZADARMO

Doslova nezničiteľný model postavený na ťažkú prácu dokáže so svojím V-Twin motorom v teréne zázraky. Pomer technika / cena je priam neuveriteľný, akciová cena 9 990 EUR / 239 000 CZK so zárukou 5 rokov. Komponenty od renomovaných svetových výrobcov, kvalita dielenského spracovania, veľkorysý priestor pre dvojčlennú posádku, uzávierka 4x4, navijak, ťažné zariadenie.

A k tomu teraz ZADARMO: Predné plexi, zadný box a predný ochranný rám.

obrazok2.png

AKCIA Č.: 4:

K novým Gladiatorom SSV elektrický juniorský Gladiator EV110 za 50% ceny!

Svet zábavy pre dospelých je definovaný v produkcii CFMOTO buginami s označením „Z". Aj juniori majú u CFMOTO svoj svet zábavy, ktorým je elektrický model CFMOTO Gladiator EV110. Tieto 2svety sa snažíme prepojiť a vytvoriť tak kontinuitu objavovania pre dve generácie jazdcov. Buginy pre dospelých sú v ponuke tri. CFMOTO Gladiator Z1000 Sport R, Z950 Sport a 4-miestna verzia Z950 Sport XL. Každá jedna je extrémne a zároveň futuristické športové náradie pre dospelých a teraz synchrónne v ponuke s juniorskou štvorkolkou Gladiator EV110, ktorá má plne elektrický pohon.

Cena detskej buginy je v akcii k Zetku za 50 %: 1.669 Eur

obrazok5.png

Uvedené akcie sú platné od 17.01.2024 do vypredania zásob, alebo do ukončenia akcie dovozcom.

Zdroj: TS dovozcu


Buďte s nami v kontakte

Komentáre