Harley predstavil X 350 - v Číne

Už dlho sa hovorí o tom, že Harley pripravuje malý motocykel s malým motorom pre triedu A2. Je to tu! Harley-Davidson predstavil svoj úplne nový model X 350. Zatiaľ v Číne v spolupráci s Qianjiang Motor.

Harley predstavil X 350 - v Číne

Firmu Qianjiang Motor u nás poznáme hlavne vďaka motocyklom Benelli a Keeway, ktoré sú súčasťou jeho veľkej rodiny a ktoré sa vyrábajú pod týmto veľkým koncernom v Číne. Ázijský tiger ide agresívne dopredu vo všetkých smeroch a už dávnejšie sa spojil so značkou Harley-Davidson, pre ktorú spoločne vyvíjali ich prvý malý model určený pre začínajúcich jazdcov.

harley-davidson-x350-china-1.jpg
harley-davidson-x350-china-2.jpg

harley-davidson-x350-china-3.jpg
harley-davidson-x350-china-5.jpg

Ten bol aktuálne predstavený pre ázijský trh, ktorý je výrazne väčší ako ten náš európsky a Harley to vďaka tomu doáže predávať obrovské množstvá svojich motocyklov. O tom, či sa X 350, pripadne nejaký väčší súrodenec X 500 dostane aj do Európy, zatiaľ nie sú žiadne správy. Model X 350 poháňa radový dvojvalec z produkcie Qianjiang Motor s objemom 353 ccm s výkonom 36,7 koní a krútiacim momentom 31 Nm.

harley-davidson-x350-china-4.jpg

Predná vidlica je obrátená a čiastočne nastaviteľná rovnako ako zadný monoshock, na prednom kolese nájdete dokonca dva kotúče! Ráfiky 17", predná pneumatika 120 mm, vzadu 160 mm, obúté v Pirelli Angel ST. Svetlomet je LED-kový, prístrojovka čiastočne digitálna no bez akejkoľvek konektivity. Cena na ázijskom trhu by mala byť v prepočte približne 4.500 eur.

harley-davidson-x350-china-7.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre