Individuálny dizajn pre novú Ducati Monster

Ducati predstavila možnosť individuálneho dizajnu pre svoj nový Monster, ktorý si môžete upraviť priamo v online konfigurátore pomocou originálnych doplnkov alebo sady dizajnových polepov.

Individuálny dizajn pre novú Ducati Monster

Ducati má nový Monster. A ten si teraz môžete individuálne upraviť už priamo v online konfigurátore. Aby ste videli, ako bude váš vysnívaný Monster presne vyzerať nielen s originálnymi doplnkami, ale napríklad aj s dizajnovými polepmi.

ducati-monster-accessories-6.jpg
ducati-monster-accessories-2.jpg
ducati-monster-accessories-4.jpg
ducati-monster-accessories-3.jpg

ducati-monster-accessories-1.jpg

ducati-monster-accessories-10.jpg
ducati-monster-accessories-13.jpg
ducati-monster-accessories-15.jpg
ducati-monster-accessories-18.jpg

Ducati na kompletku zmenila koncept svojho modelu Monster a vyhodila skúsené, overené modely 797 a 821 zo svojho výrobného programu. A na ich miesto prišiel mladý, neskúsený, no na prvý pohľad jednoznačne zábavnejší model. Hovorí si Monster, bez akéhokoľvek pridaného čísla, no my vieme, že je to deväťstovka s objemom 937 ccm a výkonom 111 koní. No oveľa zaujímavejšia je druhá najdôležitejšia špecifikácia - hmotnosť. Pretože tá klesla na úžasných 166 kg suchej váhy hlavne vďaka novému hliníkovému rám, ktorý vlastne ani nemôžete vidieť - je uchytený na hlavách valcov a celý váži len 3 kg. Podsedlák je pre zmenu "plastový", takže ďalšie ušetrené kilečká. Úplne nový dizajn znamená aj nový svetlomet, samozrejme Full LED. Prístrojovka je TFT, k tomu osemstupňová trakčná kontrola, tri jazdné režimy, Launch Control, Antiwheelie a Quickshifter už v základnej výbave.

ducati-monster-accessories-5.jpg
ducati-monster-accessories-9.jpg
ducati-monster-accessories-20.jpg
ducati-monster-accessories-21.jpg

ducati-monster-accessories-7.jpg

ducati-monster-accessories-19.jpg
ducati-monster-accessories-11.jpg
ducati-monster-accessories-12.jpg
ducati-monster-accessories-14.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre