Kawasaki Z H2 s kompresorom

Kawasaki v roku 2020 rozšírila radu svojich šialene silných motocyklov s kompresorom preplňovaným litrovým motorom. Všetci, čo milujú kone vítajú s rozbušeným srdcom nový supernaháč Z H2.

Kawasaki Z H2 s kompresorom

Po superšportoch Ninja H2 / H2R a turistických modeloch Ninja H2 SX prinášajú zelení na svet ďalšie zlo. Nový supernaked Z H2 je vďaka litru s výkonom 200 koní jedným z najsilnejších modelov na trhu vo svojej kategórii a to všetko vďaka zásobovaniu motora pomocou silného kompresora. Najsilnajšia z radu naháčov Z si vás v prvom rade získa svojim agresívnym dizajnom v štýle, ktorý Kawasaki označuje ako Sugomi - čo znamená stelesnenie predátora na love, ktorý je pripravený zaútočiť. A zaútočiť je pripravená aj nová Z H2, ktorá je okrem 200 koní vybavená aj super podvozkom a modernou elektronickou výbavou.

kawasaki-2.jpg

Supernaháč Z je v porovnaní s turistickým prevedením SX odľahčený až o 17 kg predovšetkým vďaka chýbajúcim kapotážam a novej ľahšej výfukovej sústave. Plne farebná TFT prístrojovka s konektivitou je len na začiatku dlhého výpočtu elektronických systémov. Nechýba rýchloradenie Kawasaki Quick Shifter, elektronický tempomat, Full LED osvetlenie, trakčná kontrola KTRC, zákrutový systém KCMF či bezpečnostný ABS systém KIBS, ktorý je napojený na radiálnu monoblokovú dvojkotúčovku Brembo M 4.32.

kawasaki-3.jpg
kawasaki-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre