Podporte kočku, ktorá chce jazdiť MX

Musíme sa priznať, že sa nám táto kočka extrémne páčí. A to hlavne preto, že ide tvrdohlavo za svojim cieľom. A tým je jazdenie talianského MX majstráku.

Podporte kočku, ktorá chce jazdiť MX

Volá sa Nina Bullová a po pár rokoch jazdenia na pitbiku presedlala v sezóne 2017 na 125-ku. A hneď v prvej sezóne ukázala, že sa do toho vie poriadne oprieť a kdekoľvek sa Slovensku na motokrosovej trati objavila, stála medzi ženami na bedni víťazov. Teraz by sa rada posunula ďalej a to dokáže len v oveľa tvrdšej konkrencii, ako je tá naša slovenská, takže by rada jazdila taliansky seriál MX. Na to však potrebuje pár korún k dobru, pretože stále študuje. Na Startovac.cz už za pár dní vyzberala viac ako polovicu z požadovaných 2.500 eur, takže ak chete nejaký pekný suvenír od Ninky, budeme radi, keď prispejete pár eurami.

https://www.startovac.cz/projekty/nina-bullova-mot...

2.jpg
img1992.jpg


Ninka: "Motokros ako šport vyžaduje nemalé množstvo financií. Keďže ešte študujem, nemôžem si na tento šport zarobiť. Aby som úspešne začala novú sezónu v roku 2018, potrebujem motocykel v 100% stave. Motokros však nie je len o motorke. Je to aj o výmene súčiastok, olejov, pneumatík ako aj o kúpe kompletnej výstroji, licencie a štartovného. Dôležitou súčasťou tohto športu sú aj tréningy, ktoré absolvujem 3-4x týždenne, pričom za každý tréning sa platí."

gr.jpg
3.jpg

MX

Buďte s nami v kontakte

Komentáre