REBEL MASTER - Novinka zo sveta miniatúr

Aj keď maličké motorky označované ako „pitbike" vyzerajú ako detské hračky, nesklamú ani dospelákov a ponúknu im množstvo zábavy. Tí odvážnejší sa dokonca v sedle týchto strojov môžu postaviť na štart pretekov určených pre túto kategóriu...

REBEL MASTER - Novinka zo sveta miniatúr

Na náš trh teraz prichádza značka Rebel Master, ktorej oficiálnym zástupcom je spoločnosť Nevima Group. Táto firma nie je v motocyklovom segmente žiadnym nováčikom, práve naopak, má dlhoročné skúsenosti s predajom príslušenstva, ale aj samotných motocyklov. Spomenúť môžeme značky Benelli, Keeway, či Adiva, ktorých je takisto importérom pre SR. Späť však k novinke Rebel Master – ide o španielsku značku, ktorej sortiment tvorí množstvo najrôznejších pitbike všetkých veľkostí, ale napríklad aj miniatúrne štvorkolky. Spoločnosť Nevima Group na začiatok vybrala trojicu modelov, ktoré k nám dováža a teraz ich ponúka v špeciálnych uvádzacích cenách.


Rebel Master RM 125

Tento model patrí k najpredávanejším zo sortimentu značky Rebel Master a dovozca predpokladá úspech aj na našom trhu. Za popularitu vďačí predovšetkým vyváženým proporciám, sedlať ho môžu deti približne od 10 rokov, no svoje miesto si na ňom nájde aj dospelý jazdec. Sedadlo je 89 cm nad zemou, vpredu je koleso s priemerom 17", vzadu 14". Na pohon slúži štvortaktný jednovalec s objemom 125 ccm, štartuje sa pákou a spolupracuje so štvorstupňovou prevodovkou. Model RM 125 osloví aj veľmi zaujímavou cenou, za „dospelý" pitbike so slušnými jazdnými vlastnosťami zaplatíte necelú tisícku. Na výber je dvojica farieb – oranžová a zelená.

rm125verdeder1.jpg

Rebel Master RM 125: 952 eur

Rebel Master Kid Cross 110

Ako názov tohto modelu naznačuje, Kid Cross je určený najmenším adeptom jazdy na motorke, dieťa môže prvé skúsenosti získavať už od približne piatich rokov. Kid Cross je na to výborne pripravený vo viacerých smeroch. Predovšetkým oceníte jeho kompaktné rozmery, nízko umiestnené sedadlo a kolesá s priemerom 12" vpredu a 10" vzadu. Dieťa sa ho naučí jednoducho ovládať a bezpečne pritom dosiahnuť na zem. Okrem štartovacej páky nechýba ani elektroštartér. Jednoduchosť ovládania ďalej zaručuje poloautomatická prevodovka, rýchlosti sa síce radia nohou, no netreba pri tom používať spojku. Výkon 110 ccm motora môžete nastavovať v závislosti od skúseností konkrétneho dieťaťa, úplnemu začiatočníkovi tak dáte do rúk stroj, ktorý dokáže bez problémov zvládnuť. Môžete pritom zaradiť prvý prevodový stupeň a odmontovať radiacu páku. Prvé metre tak budú pomalé a bezpečné.

kid6.jpg

Rebel Master Kid Cross 110: 733 eur

Rebel Master Pole 160

Pole 160 je špičkový pitbike určený do rúk starším a skúsenejším jazdcom. Nestratí sa ani na pretekárskych okruhoch. Hladké pneumatiky naznačujú jeho použitie len na asfalte, kde si takisto môžete užiť poriadnu porciu zábavy okorenenú driftovaním. 155 kubíkový motor dáva malému strojčeku slušnú porciu výkonu. Kompaktné rozmery umocňujú aj malé, 12" kolesá.

pole5.jpg

Rebel Master Pole 160: 1.465 eur

Viac o novinkách na webe dovozcu pre SR a ČR: www.rebelmaster.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre