SMF prevzala záštitu nad galavečerom Moto Gala Night!

Galavečer Moto Gala Night, ktorý oslavuje motorsport sa vracia do Prahy a záujem o druhý ročník tejto akcie, ktorá je oslavou motorsportu je enormná!

SMF prevzala záštitu nad galavečerom Moto Gala Night!

Predaj vstupeniek bol spustený 12. júna a len o mesiac a pol neskôr hlásia organizátori vypredané. V predaji sú do konca októbra ešte vstupenky na online prenos (pozn. na predaj v sieti Ticketportal - https://www.ticketportal.cz/event/Moto-Gala-Night-On-line-prenos), vďaka ktorému budete môcť všetko sledovať z pohodlia domova. V rámci tejto vstupenky organizátori sľubujú exkluzívne zábery zo zákulisia a prekvapenia spojené s otváracím ceremoniálom, ktorý bude v téme MMA. Nákupom tejto vstupenky teda určite neoľutujete.

Lenže to nie je zďaleka všetko! O Moto Gala Night nemajú záujem len pretekári, motokrosová komunita, či verejnosť. Galavečer, ktorý vznikol v októbri roku 2022 v živom vysielaní Scrub & Talk na instagrame Jozefa Gažúra, bývalého motokrosového pretekára so slovenskými koreňmi a komentátora MXGP na stanici Eurosport 2 sa rozhodla podporiť Slovenská motocyklová federácia tým, že prevzala nad akciou záštitu.

foto02.jpg

1.ročník Moto Gala Night (zľava: Martin Gil, Mariana Garčárová - členka SMF pri vyhlasovaní výsledkov ankety MX1 a moderátor Josef Gažúr) Foto: Radek Lavička


,,V Českej republike už nie je veľa ľudí, pohybujúcich sa v motokrosovej komunite, ktorí by nepoznali Moto Gala Night, čo je pre nás naozaj úspech a hreje nás to na srdci. Vážim si každého hosťa aj spoločnosti, ktorá galavečer podporuje a to akoukoľvek formou. Na Majstrovstvách sveta v Lokti nad Ohří som sa zoznámil s viceprezidentom SMF – Ľubošom Löfflerom, bol som naozaj prekvapený jeho kladným prístupom, potešený jeho pochvalou a informáciou, že aj na Slovensku sa o galavečere veľmi pozitívne hovorí. Je to pre nás naozaj česť a už sa tešíme, keď členov SMF opäť privítame, tentoraz vo väčšom počte," povedal Josef Gažúr, zakladateľ tohto podujatia.

Prvý ročník nastavil latku veľmi vysoko, preto sú na organizátorov kladené vysoké očakávania zo všetkých strán. Úspech, aký akcia má, potvrdzuje ďalší fakt – záujem byť súčasťou, majú aj ďalšie motoršporty a organizácie. V druhom ročníku sa tak pridáva aj FMX a MotoSurf komunita.

Z informácií, ktoré nám postupne organizátori servírujú je jasné, že sa návštevníci, ale aj ľudia pri svojich elektronických zariadeniach majú na čo tešiť. Program bude nadupanejší, zapracovali na nedostatkoch, sľubujú množstvo noviniek, či hodnotnejšie ceny v tombole.

foto03.jpg

1.ročník Moto Gala Night (zľava:Milan Belenčiak, Dušan Predanocy, Viktor Pagáčik) Foto: Radek Lavička,

Druhý ročník galavečera sa uskutoční 11. 11. 2023 od 19.30 h v Reštaurácii Columna v Prahe. Aktuálne informácie sledujte na webových stránkach https://www.motogalanight.com/a na instagramovom účte akcie @motogalanight.

Moto Gala Night je najväčšou spoločenskou akciou v Českej republike zameranou na motoršport. Jedná sa o tematický galavečer, kde sú ocenení najlepší pretekári z oblasti motoršportu, uvádzané legendy do siene slávy a celý večer je sprevádzaný kultúrnym programom.

foto04.jpg

Oficiálna grafika k 2.ročníku Moto Gala Night.



.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre