Husqvarna Svartpilen 701

Novodobá rada moderných retro motocyklov Husqvarna má nového člena a je ním čierno - čierny šíp alebo po švédsky Svartpilen 701. Konečne už aj v sériovej podobe!

Husqvarna Svartpilen 701

V dnešnej dobe pretlaku klasických scramblerov je radosť vidieť značku, ktorá sa vydá odvážnejším smerom a prináša na cesty skutočne moderný Street Tracker. S podsedadlovými dole pretiahnutými plastmi, s retro maskou predného svetlometu a v čiernej matnej farbe vyzerá neskutočne drsne. Na túto motorku si nemôžete obliecť nič iné ako čierne nohavice, čiernu bundu a rovnako temnú čiernu prilbu. Jednovalec s výkonom 75 koní a 72 Nm je tým najlepším v triede jednovalcov a nemá problém ani s konkurenčnými rovnako silnými dvojvalcami. Predovšetkým keď má už v základnej výbave obojsmerný Quickshift.

52815svartpilen-701-my19.jpg

Husqvarna si potrpí na kvalitné komponenty, takže je na prednom kolese už štandardom radiálny štvorpiestik Brembo rovnako ako obrátená predná vidlica WP. No nadštandardný je v tejto triede zdvih prednej vidlice a zadného kolesa 150 mm, čo znamená, že sa so Svartpilenom môžete potulovať aj mimo asfaltových ciest. Tomu zodpovedá aj sériové obutie a predovšetkým väčšie 18 palcové predné koleso. Vďaka výbornej hmotnosti 158,5 kg to bude jednoznačne najzábavnejší a najvšestrannejšie využiteľný moderný retro stroj súčasnosti.

53111svartpilen-701-2019.jpg
52808hqv701svartpilenhandlebarmy19.jpg

Predajca motocyklov Husqvarna: 711ShopZone Horná Streda - https://www.husqvarna-moto.sk/


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre