MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

Na svete je nová Brutálka! MV Agusta postavila novučičkú tisícku s litrovým motorom, TFT prístrojovkou a hlavne s výrazne upraveným dizajnom.

MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

Hovoriť o tom, že Taliani dokážu urobiť nádherný dizajn je zbytočné, tu stačia fotky, na ktoré sa môžeme pozerať celé hodiny. Bellisssima! MV Agusta oživuje svoju modelovú radu Brutale s novým modelom 1000. A ako je u Agusty dobrým zvykom, vyrobí najskôr limitovanú zlatú sériu - Serie Oro - určenú pre tých najzámožnejších zákazníkov a až potom spustí sériovú produkciu pre bežných ľudí.

11brutale37serieorozenitale.jpg

Nová tisícka používa kompletne prekopaný motor superšportovej F4 RC, ktorý je naladený na doslova brutálnych 208 koní a so športovým kitom a koncovkou SC Project dokonca 212 k. Vďaka tomu môže dosahovať v pohodičke teoretickú maximálku nad 300 km/h. Samozrejmosťou je kompletná dávka modernej elektroniky a Brutale 1000 Serie Oro ako prvá Brutálka používa aj novučičkú 5 palcovú TFT prístrojovku s konektivitou. Predný svetlomet nesie originálne línie modelovej rady Brutale, no používa Full LED technolóiu s denným LED svietením.

brutale37serieoropart01.jpg
brutale37serieoropart03.jpg

Zlatá séria musí byť jednoznačne nabúchaná tými najlepšími značkovými komponentmi: karbónové ráfiky kolies, elektronicky nastaviteľné podvozok od Ohlinsu a radiálne monoblokové štvorpiestiy Brembo Stylema. A ešte dva údaje na záver. Suchá váha 184 kg a vyrobených len 300 kusov limitovanej Serie Oro.

07brutale37serieorolateraledx.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre