Najlepšie úlovky

Na tohtoročnom Motocykli sa to už tradične hemžilo krásnymi hosteskami. A už tradične každý návštevník, ktorý mal čo len trošku väčší (fotoaparát), predstieral, že je profesionálnym fotografom. Vsadil som na tú istú taktiku a so svojim canónom vyrazil na poľovačku za tými najlepšími úlovkami Motocyklu 2016.

Najlepšie úlovky

Hneď na začiatok musím pozitívne skonštatovať, že tohtoročný Motocykel mal v oblasti hostesiek znova vysokú úroveň a takmer v každom stánku sa bolo na čo pozerať. BMW vsadilo na mladú eleganciu, dievčatá boli fakt vkusné. V stánku Motocorse, kde ste mohli čeknúť motocykle Triumph, MV Agusta a Beta, to majú s výberom hostesiek zo všetkých najjednoduchšie. Ako každý rok vsadili na moju obľúbenú Dáriu, ktorá už snáď po toľkých motosalónoch patrí k výstavnému inventáru. Ďalšia z mojich obľúbených kočiek – Lucia bola v stánku Kawasaki. Naopak v stánku BRP Centra pre zmenu vsádzajú každoročne na novú, sviežu krv.

V Honde tento rok maximálna spokojnosť. Blondínečka i rišavka boli fakt zlatučké, milučké. A napriek svojmu mladému veku vyzerali dostatočne sexi.

69a0008.jpg


Najobtiahnutejšie šaty boli v stánku Slovakiaringu.

d049441.jpg

Nikolka si tento rok odskočila len namaľovať pery.

69a0240.jpg

Mladučké dievčatá sú milé, no táto puma zo stánku Bikers Centra ich všetky strčila do vrecka. Ďakujeme Džono, ďakujeme!

69a9987.jpg


V stánku Motocentral bolo tiež na čo pozerať.
d049324.jpg

Jednoznačne veľmi vydarený ročník výstavy Motocykel.

d049103.jpg

V stánku Husqvarny tento rok tiež pribudli dievčatá. V duchu továrenského Husqvarna Rockstar Factory tímu to boli kočky z Rockstar Energy.

69a9927.jpg

V stánku Kawasaki si dali pretek v plávaní o prsia dievčatá od olejárskej firmy Elf. S tesným náskokom zvíťazila Zuzka v strede.

69a0205.jpg
69a0261.jpg
69a9916.jpg

Sexi Mia sa minulý rok objavila aj no obálke Brejku. V Suzuki si vedia dobre vybrať.

69a0195.jpg




































Buďte s nami v kontakte

Komentáre