SPEEDY CARS NA NOVEJ ADRESE

Trnavský predajca SPEEDY CARS je na trhu už viac ako dve desaťročia, za ten čas sa vypracoval na jedného z najväčších predajcov štvorkoliek v regióne. No ponúkaný sortiment je oveľa širší, presvedčiť sa o tom môžete v novootvorenej kamennej predajni.

SPEEDY CARS NA NOVEJ ADRESE

Nové priestory

Predajňa Speedy Cars za dve desaťročia existencie menila svoju adresu už viackrát. Vždy za tým bola predovšetkým potreba väčších priestorov pre neustále rastúci sortiment. Inak tomu nie je ani teraz, plocha viac ako 500 m2 je opäť podstatne väčšia jako v prípade predošlej adresy. Speedy Cars teraz nájdete na okraji Trnavy, blízko hlavného ťahu na Bratislavu. Z hlavnej cesty (Bratislavská ulica) stačí odbočiť do nákupnej zóny a po pár metroch stojíte na adrese Zlievarenska 5 pred novou predajňou Speedy Cars.

dsc4268.jpg
dsc4333.jpg

Dominuje CFMOTO

Hneď po vstupe do predajne sa ocitnete v rozľahlom showroome venovanom značke CFMOTO, ktorý spĺňa najnovšie štandardy tohto výrobcu. Prehľadne uložené tu nájdete štvorkolky a side by side, od najmenších a cenovo najdostupnejších jednovalcových modelov až po najčerstvejšie novinky, ku ktorým patria špičkové „litrové" stroje. Nielen štvorkolky Gladiator X1000, ale aj majestátnepracovné „náklaďáky" Gladiator UTV1000. Samozrejme, nechýba ani ponuka originálneho príslušenstva - od kufrov, cez kanistre, až po rôzne ochranné rámy, držiaky a podobne. Samostatnou kapitolou potom sú aj motocykle CFMOTO.

Všetko pohromade

Okrem spomínaných štvorkoliek a side by side CFMOTO nájdete v Speedy Cars aj vozidlá ďalších značiek - štvorkolky TGB, SMC, Linhai, či skútre Keeway. Akuálne skladom vždy viac jako 30 štvorkoliek. No to zďaleka nie je všetko a popri sortimente pneumatík, kufrov a ďalších doplnkov sa dostanete až do zadnej časti predajne, kde na vás čaká poriadne široký sortiment príslušenstva. Všetko prehľadne vystavené na vešiakoch a stojanoch – bundy, nohavice, rukavice, ale aj široká škála obuvi a niekoľko stoviek kusov prilieb LS2 - od integrálnych, cez vyklápacie a offroadové, až po otvorené - skútrové modely. Nechýbajú ani „drobnosti" jako zámky, oleje a veľa iného. Čo sa týka značiek, popri spomínaných prilbách LS2 dominujú MBW, Seca, či Nox.

dsc4267.jpg
dsc4272.jpg
dsc4277.jpg
dsc4287.jpg

Konečne aj servis

Aby sme to upresnili – servis mala firma Speedy Cars už od svojho vzniku a zákazníci si ho po skúsenostiach pochvaľovali, no bolo tu jedno veľké „ale". Servis bol vždy v samostatných priestoroch, na inej adrese a to mnohé věci komplikovalo. No po novom je kompletne vybavený servis priamo súčasťou predajne, čo má nesporné výhody. Ak si napríklad vyberiete štvorkolku a potrebujete na ňu kufor, nie je problém. V priebehu pár minút vám ho namontujú. Mnohé „drobnosti" ako montáž doplnkov, či nastavenie sa tak dajú riešiť veľmi operatívne. Daniel Pavelek zo Speedy Cars dodáva: „Mať servis priamo při predajňi bol vždy môj sen, teraz sa to konečne podarilo.

Speedy Cars, Zlievarenská 5, 917 01 Trnava, tel.: 033/55 450 32, mobil: 0911 391 398,

www.atv-shop.sk

Facebook



Buďte s nami v kontakte

Komentáre