Nový Triumph Rocket TFC

Triumph ukázal prvé oficiálne fotografie nového modelu Rocket. A predstavil svoj nový program originálnych customových motocyklov TFC - Triumph Factory Custom.

Nový Triumph Rocket TFC

Angličania nás poriadne napínajú a len postupne odhaľujú informácie o novom modeli Rocket. No pri príležitosti svojho nového customového programu predsalen ukázali to, ako bude vyzerať nový megatrojvalec Rocket. Oficiálne bude predstavený 1. mája 2019 a mal by mať nový 2,5 litrový motor, viac ako 180 koní, nový rám a aj novú zadnú jednoramennú kyvku. Takže sa jednoznačne je na čo tešiť! Na fotografiách je verzia Rocket TFC teda vybavená špeciálnymi customovými dielmi.

thruxtontfcandrockettfcconcept2935aa77.jpg

Triumph nás však chcel predovšetkým namotať na novú radu exkluzívnych motocyklov TFC. Povedzme, tak ako má Harley svoj program CVO - Custom Vehicle Operation, má teraz Triumph svoj TFC. To znamená, že okrem sériového Thruxtona 1200 si môžete kúpiť ľahší a o 10 koní silnejší Thruxton TFC s plne nastaviteľným pružením Ohlins, s titánovými výfukovými koncovkami Vance & Hines a prémiovým farebným spracovaním a prémiovými detailmi. Pričom bude vyrobených limitovaný počet 750 kusov modelu Thruxton TFC.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre