Nový Triumph Trident 660

Triumph oficiálne predstavil finálnu verziu svojej novej dostupnej nahotinky. Nový Trident má trojvalec s objemom 660 ccm, rozumný výkon 81 koní, s plnou nádržou váži len 189 kg a používa trakčnú kontrolu s dvoma jazdnými režimami.

Nový Triumph Trident 660

Medzitým, čo Angličania už ďalší rok brexitujú, chlapci v továrni v Hinckley postavili novinku, ktorá chce svojou cenou konkurovať dostupným japonským naháčom. Priškrtený trojvalec z modelu Street Triple bude robiť radosť svojim zvukom a zábavným charakterom, čo tam, že má len 81 koní. Oveľa dôležitejšia je pre mnohých jazdcov dnes moderná elektronika, takže má nový Trident nielen kompletný LED svetlomet, ale aj plne farebnú TFT prístrojovku, na ktorej si môžete prepínať dva jazdné režimy: Road a Rain alebo vypínať či zapínať trakčnú kontrolu.

triumph-trident-660-4.jpg

triumph-trident-660-2.jpg
triumph-trident-660-5.png
triumph-trident-660-3.png
triumph-trident-660-4.png

Triumph ušetril hlavne na hliníkovom ráme modelu Street Triple, ktorý je v prípade Tridentu jednoduchší, rúrkový, oceľový. Rovnako podvozok je lacnejšieho rázu, no stále značkový! Nenastaviteľná predná vidlica Showa a zadné péro Showa s nastaviteľným predpätím pružiny. Dva dvojpiestikové brzdiče sú pre zmenu od Nissinu, zadná brzda tiež Nissiňácka. Ak sa podarí zachovať sľubovanú dobrú cenu, môže sa konkurencia pomaly začať triasť.

triumph-trident-660-3.jpg

triumph-trident-660-1.png
triumph-trident-660-2.png

Buďte s nami v kontakte

Komentáre